Hamar Richárd fotókiállítás

Marketinges hallgatóként a portréfotók világában – Hamar Richárd fotókiállítása a TIK-ben

Az intézményünkben tanuló hallgatók közül időről-időre felfedezünk tehetségeket, akik egyetemi tanulmányaik mellett valamilyen hobbinak vagy sportnak igazi „megszállottjaivá” válnak.

Nincs ez másként Hamar Richárd hallgatónk esetén sem, aki 2019. szeptemberében kezdte meg tanulmányait Karunkon, kereskedelem és marketing alapszakon. Richárd 3 éve foglalkozik portréfotózással, művészetének központi témája pedig az emberi pillanatok megörökítése, amelyhez leggyakrabban barátai szoktak modellt állni. Richárd képeiből korábban szülőfalujában, Bácskossuthfalván rendeztek kiállítást, valamint 2022-ben Topolya város adott otthont a képeknek.


Most először nyílik lehetőség Richárd számára, hogy Magyarországon is megtekinthetők legyenek a képei, amelynek ezúttal a József Attila Tanulmányi és Információs Központ biztosít teret. Az érdeklődők 61 portréfotót tekinthetnek meg.


A kiállítás megnyitója 2022. május 30-án 18 órakor kezdődik a József Attila Tanulmányi és Információs Központban, és egészen június 12-ig várják az érdeklődőket. A kiállítás megnyitóján való részvétel ingyenes és nem kötött regisztrációhoz. A szervezők szeretettel várják az érdeklődőket.
A kiállítás Facebook eseménye.


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Érettségi After 2022

Szívesen kieresztenéd a gőzt mielőtt megtudod, hogy felvettek az Egyetemre? Van egy jó hírünk a számodra: Érettségi after partyt szervez a Szegedi Tudományegyetem!

Események

Rendezvénynaptár *