Gyárlátogatás

Gyárlátogatáson vettek részt a Marketing mesterképzéses hallgatók

Karunkon kiemelt hangsúlyt fordítunk a gyakorlatorientált oktatásra, éppen ezért számos kurzuson biztosítunk lehetőséget a hallgatóknak, hogy egy vállalat működésébe betekintést nyerjenek.

A Marketing mesterképzés hallgatói az Ellátási-lánc menedzsment kurzus keretein belül idén tavasszal ellátogattak a RotaPack Zrt. Szeged telephelyére. A RotaPack Zrt. magyar családi tulajdonú vállalkozás. Folyamatos innovációival vezető szerepet tölt be a csomagoló fólia gyártás- és a sztreccsfólia piacon. A gyárlátogatás során Kajtár Ferenc Sándor, a RotaPack Zrt. vezérigazgatója, bemutatta, hogy miként teljesítik küldetésüket, ami; „…a kiváló minőség és magas hozzáadott érték nyújtása ipari fóliák és ehhez kapcsolódó szolgáltatások terén, vevőink igényeinek maximális kielégítése érdekében.”.


„A gyárlátogatás alkalmával körbevezettek minket a termelésen és a raktárokon egyaránt. Lehetőségünk nyílt betekinteni abba, hogy milyen folyamatokon megy át az anyag ahhoz, hogy eljusson a késztermékhez, továbbá, hogy ehhez milyen hatalmas és nagy értékű gépek szükségesek. Mivel napjaink egyik legsürgetőbb problémája a környezetszennyezés, ezért külön érdekes volt látni, hogy a vállalat hogyan éri el a hulladékmentes gyártást, hiszen minden lehulló anyagot újrahasznosítanak. Szeretnénk megköszönni Dr. Megyeri Eszternek, a kurzus oktatójának, hogy lehetőséget biztosított számunkra a tananyag gyakorlatban való megtekintésére!” - osztotta meg gondolatait Berki Bianka, harmadik féléves hallgató a mesterképzésen.

Tedd az első helyre az SZTE GTK-t és vegyél részt ilyen izgalmas kurzusokon Te is!


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Őszi Karriernapok az SZTE-n

A hagyományokhoz híven, 2022. október 18-án, a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ ad otthont az őszi Állásbörzének.

Események

Rendezvénynaptár *