DGT Workshop

DGT Workshop - Szakmai találkozások

A Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület és Partnerei sok szeretettel várja a vendégeket a DGT Workshop – Szakmai találkozások elnevezésű rendezvényre.

A látogatók az Egyesülettel együttműködő szervezetek (többek között METRO Szeged, Lápastó Szövetkezet, Bivalyos tanya, Törley Pezsgőmanufaktúra) innovatív termékeivel ismerkedhetnek meg. Az eseményen a GTK is képviselteti magát: a standunknál várjuk a képzéseink iránt érdeklődő diákokat, a szakmai előadások keretében pedig a Turizmus-vendéglátás alapszakot képviselve, 3 oktatónk előadása is meghallgatható:


10:30-11:00

Dr. Pusztai Bertalan (egyetemi docens, SZTE-BTK, szakfelelős - SZTE GTK) - Gasztro fesztiválok szerepe a települési turizmus- és imázs fejlesztésében

11:00-11:30

Dr. Vida György (adjunktus - SZTE GTK) - #Szeged...Avagy hogyan vizsgáljuk és adjuk el településünk termékeit a közösségi médiában?

11:30-12:00

Prónay Bence (Proko Travel ügyvezető, Magyar Utazási Irodák Szövetsége - elnökségi tag) - Digitális marketing lehetőségek a Covid-19 utáni turizmusban


A rendezvény helyszíne és időpontja:

Hunguest Hotel Forrás (6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert utca 16-24.)

2022. május 24. (kedd) 10-16 óra között


A program a látogatók számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. További részletek és regisztráció itt.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Érettségi After 2022

Szívesen kieresztenéd a gőzt mielőtt megtudod, hogy felvettek az Egyetemre? Van egy jó hírünk a számodra: Érettségi after partyt szervez a Szegedi Tudományegyetem!

Események

Rendezvénynaptár *