TDK kari forduló

Kari TDK fordulót tartottunk

Június 2-án csütörtökön 9 órától rendeztük meg a Tudományos Diákköri Konferencia (TDK) helyi fordulóját a GTK főépületének Dísztermében.

Az eseményen 6 színvonalas dolgozatot mutattak be hallgatóink. Változatos kutatási témákkal és látványos prezentációkkal igyekezték meggyőzni a zsűritagokat. Örömmel osztjuk meg, hogy a 2023-as országos döntőn minden versenyző képviselheti Karunkat.

Az alábbi helyezések születtek a tavaszi TDK kari fordulón:

Hallgató neve Dolgozat címe Témavezető Helyezés
Berczi Eszter A BÉKÉS MEGYEI AGRÁRVÁLLALKOZÁSOK DIGITALIZÁCIÓ IRÁNTI MOTIVÁCIÓI ÉS AZ AZT AKADÁLYOZÓ TÉNYEZŐK Dr. Vas Zsófia Boglárka 1.
Roósz Mária Mercédesz A TECHNOSTRESSZ JELENSÉG VIZSGÁLATA A MAGYARORSZÁGI MENTÉSIRÁNYÍTÁSI RENDSZER FEJLESZTÉSÉN KERESZTÜL Dr. Kincsesné Dr. Vajda Beáta 2.
Süli Martin József A VÁROSOK ÖNVEZETŐ JÁRMŰ FELKÉSZÜLTSÉGÉNEK MEGRAGADÁSA Dr. Lukovics Miklós 3.
Máthé Nikolett Csilla VÁLLALKOZÓI HAJLANDÓSÁG AZ SZTE-GTK NŐI HALLGATÓINAK KÖRÉBEN Dr.Gébert Judit.
Nagy Barbara ÖNVEZETŐ JÁRMŰVEK FOGYASZTÓI MINTASZEGMENTUMAINAK VIZSGÁLATA ÉS A FÓKUSZCSOPORTOS BESZÉLGETÉSEK ELŐZETES EREDMÉNYEINEK BEMUTATÁSA Dr. Lukovics Miklós
Varga Elektra Laura A HARRY POTTERES TERMÉKEK KULTÚRA-GAZDASÁGTANI ASPEKTUSAI Dr. Lukovics Miklós

Gratulálunk a hallgatóknak és témavezetőiknek! Köszönjük a zsűri tagjainak, Dr. Sávai Mariannának, Dr. Garamhegyi Ábelnek és Dr. Vida Györgynek a munkáját!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Őszi Karriernapok az SZTE-n

A hagyományokhoz híven, 2022. október 18-án, a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ ad otthont az őszi Állásbörzének.

Események

Rendezvénynaptár *