Sorrendmódosítás július 7-ig!

Mi vár rám, ha GTK-s leszek? - Felvételi sorrendmódosítás

Miért szeretik annyira a GTK-t a szegedi közgazdászok? Miért érdemes az első helyen megjelölni Karunkat? Kezdésként olvasd el rövid összefoglalónkat! :)

1. INSPIRÁLÓ KÖRNYEZET
A Szeged szívében található Gazdaságtudományi Kar főépületének szépsége azonnal elbűvöli az ide érkezőket. A klasszikus és modern környezetet nagyszerűen ötvöző épületben a nyüzsgő aulától, a nyugodt társalgóig mindenki megtalálja a számára megfelelő helyszínt a feltöltődéshez vagy tanuláshoz. Aki pedig az egyetemen kívül keresi ezt, Szeged fiatalokkal teli belvárosában biztosan megtalálja számításait!


épület1


2. SZÍNVONALAS OKTATÁS
Az SZTE GTK mindig naprakész, elismert oktatói gárdája rendkívül magas színvonalon tanítja a jövő nemzedékeit a Kar által kínált képzéseken. A GTK-n 3 felsőoktatási szakképzés, 4 alapképzés, 4 mesterképzés, valamint PhD képzés és egyéb szakirányú továbbképzések várják a tanulni vágyókat. A GTK felhozatalát erősítik az angol nyelvű képzések is, ahol nemzetközi környezetben, nemzetközi hallgatókkal együtt fejlődhetnek a leendő közgazdászok. Ráadásul az online oktatásra való átállás sem érte váratlanul Karunkat, a modern infrastruktúra és az oktatók által alkalmazott kreatív megoldások (például kurzus, ami Intsagramon, Live formájában követhető nyomon) egyaránt hozzájárultak ahhoz, hogy gördülékenyen teljen az elmúlt időszak.


diplomaosztó


3. ÖSSZETARTÓ KÖZÖSSÉG
A Gazdaságtudományi Karon pezsgő hallgatói életnek köszönhetően (melybe gyakran az oktatók is bekapcsolódnak) a GTK-s hallgatók között nagyon szoros kapcsolat alakul ki. A közösség formálásáért a Hallgatói Önkormányzat, valamint a hallgatói klubok felelnek (GM Club, SZTE Marketing Klub, PSzTeam, TV Club), akik változatos programjaikkal színesítik a hétköznapokat (klubestek, szakestek, tanulmányi kirándulások). Ennek köszönhetően a hallgatók nem csak páratlan tudással, hanem életre szóló barátságokkal is gazdagodnak!


Szakest


+1. LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA
A GTK-n kinyílik előtted a világ! Amellett, hogy itt lehetőséged lesz bepillantani a különböző tudományágakba, minden támogatást és gyakorlati tudást is megkapsz ahhoz, hogy azzal foglalkozz, ami igazán érdekel Téged. A képzéseinken elsajátított tudás minden téren megállja a helyét, az itt tanult látásmóddal biztosan valóra válthatod álmaidat! A kötelező szakmai gyakorlatnak köszönhetően belekóstolhatsz abba, hogy mivel is foglalkozik egy közgazdász a mindennapok során. Erasmus és egyéb külföldi cserediák programon vehetsz részt, több mint 80 partnerintézményünk közül választhatsz. Tudományos rendezvényeken, tanulmányi versenyeken (TDK, Prezilimpia) mérettetheted meg magad. Vállalati partnereink is bekapcsolódnak az oktatásba, így a félév során céges projekteken dolgozhatsz csapattársaiddal és kapcsolatot építhetsz.


Ösztöndíjátadó


Maradt még benned kérdés, még többre lennél kíváncsi? Látogass el felvételi weboldalunkra, hogy elsőkézből tájékozódj Karunkról és a felvételi eljárásról! Csatlakozz az aktuális tudnivalókért zárt Facebook csoportunkhoz és ismerd meg leendő évfolyamtársaidat!


Ne feledd, ELSŐ HELYEN, LEGJOBB HELYEN! :)

A sorrendmódosítás határideje: 2022. július 7. éjfél!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

ERSA kongresszus

Augusztus 22-26 között került megrendezésre Pécsett az ERSA (European Regional Science Association) 61. nemzetközi kongresszusa.

Események

Rendezvénynaptár *