Ösztöndíj átadó ünnepség

Ösztöndíj formájában támogatja közgazdász hallgatóit az SZTE GTK és partnerei az őszi szemeszterben

A Gazdaságtudományi Karon már 2012 óta működik a tehetséggondozás céljából alapított ösztöndíjrendszer. Mostanra a Kar mellett több mint 33 partner – köztük volt hallgatók is - segíti a leendő közgazdászok tanulmányait.

A kezdeményezésnek köszönhetően a sikeres pályázók részben vagy egészben mentesülhetnek a tandíjkötelezettség alól.

A pályázatokat bíráló bizottság döntése alapján, a 2021/22-es tanév őszi szemeszterében 76 kimagasló tanulmányi eredményt elérő hallgató részesült támogatásban. Közülük négyen nemzetközi hallgatók, akik az angol nyelvű Business Administration and Management és a Tourism and Catering alapképzésen folytatják tanulmányaikat. A hagyománnyá vált ösztöndíjátadó ünnepség 2021. szeptember 24-én 13:00 órakor került megrendezésre a GTK Aulájában, ahol 37 hallgató vehette kézhez oklevelét.

A Kar ezúton szeretné kifejezni háláját partnerei számára: nagyon köszönjük, hogy ismét támogatták hallgatóinkat! Szívből gratulálunk a díjazottaknak és hasonló sikereket kívánunk a jövőben is!

Vállalati partnereink, akik ebben a félévben ösztöndíjat alapítottak:

• Athletic Vision
• Epam Systems Kft.
• Ökonómia Közhasznú Alapítvány
• Plazma Pont
• Proko Travel

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Dr. Pelle Anita szakfelelős

Szegeden születtem, azóta itt élek, ám már gyerekként is sokat utaztam Európában, és 15 évesen az USA-ba is eljutottam egy iskolai csereprogram keretében.

Események

Rendezvénynaptár *