Vida György elismerő oklevelet kapott

Oktatónk, Dr. Vida György a Modern Geográfia folyóirat díját vehette át

A Közgazdaságtani és Gazdaságfejlesztési Intézetünk oktatója, Dr. Vida György részt vett a Modern Geográfia című folyóirat 15. évfordulójára szervezett jubileumi konferencián.

A rendezvény elsődleges célja volt többek között a fiatal geográfus kutatók országos vérkeringésbe való bevonásának elősegítése, a kutatói utánpótlás mozgósítása, számukra hosszú távon publikációs platform, a jelen rendezvényt követően pedig a konferencia-előadásra épülő, témavezetőikkel közös, lektorált megjelenési lehetőség biztosítása.


Az eseményen Dr. Vida György a "Miért választják a turisták az Airbnb-t? Motivációs tényezők vizsgálata magyar utazók körében" című tanulmányával a Modern Geográfia című folyóirat ,,A 2020-as év legnagyobb érdeklődést kiváltó tanulmánya" díjat nyerte el szerzőtársaival Dudás Gáborral és Boros Lajossal. Első alkalommal került átadásra ez az elismerés, amit az olvasóközönség online szavazással választott ki.


A tanulmány megtekinthető itt.


Elismerő oklevél

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Dr. Pelle Anita szakfelelős

Szegeden születtem, azóta itt élek, ám már gyerekként is sokat utaztam Európában, és 15 évesen az USA-ba is eljutottam egy iskolai csereprogram keretében.

Események

Rendezvénynaptár *