Ösztöndíj formájában támogatja közgazdászhallgatóit az SZTE GTK és partnerei az őszi szemeszterben

A Gazdaságtudományi Karon 2012 óta töretlenül működik a tehetséggondozás céljából alapított ösztöndíjrendszer. Mára már, a Kar mellett több mint 30 partner – köztük volt hallgatók is - segíti ösztöndíj formájában a leendő közgazdászok tanulmányait.

A kezdeményezésnek köszönhetően részben vagy egészben mentesülhetnek a tandíjkötelezettség alól a sikeres pályázók.

A pályázatokat bíráló bizottság döntése alapján, a 2020/21-es tanév őszi szemeszterében 93 kimagasló tanulmányi eredménnyel büszkélkedhető hallgató részesült támogatásban. Közülük hatan nemzetközi hallgatók, akik az angol nyelvű Business Administration and Management alapképzésen folytatják tanulmányaikat. A hagyománnyá vált ösztöndíjátadó ünnepség, a járványhelyzetre való tekintettel és mindenki egészségének megőrzése érdekében, szeptemberben nem kerül megrendezésre.

A Kar ezúton szeretné kifejezni háláját partnerei számára: nagyon köszönjük, hogy ismét támogatták hallgatóinkat! Szívből gratulálunk a díjazottaknak és hasonló sikereket kívánunk a jövőben is!

Vállalati partnereink, akik ebben a félévben ösztöndíjat alapítottak:

  • BP
  • Coop Szeged Zrt.
  • Epam Systems Kft.
  • Ökonómia Közhasznú Alapítvány
  • Plazma Pont
  • <6ul>

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Az SZTE GTK július 2-án rendezte volna meg a hagyománynak tekinthető diplomaosztó ünnepségét a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A járványhelyzet azonban gátat szabott a rendezvénynek és a végzett közgazdászok méltó módon történő elbúcsúztatásának egyaránt.

Események

Rendezvénynaptár *