Gyászhír

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara mély fájdalommal tudatja, hogy PROF. DR. NAGY LAJOS, professor emeritus, a Közgazdaságtudomány doktora, a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának egykori dékánhelyettese, a Politikai Gazdaságtan, később Közgazdasági Tanszék tanszékvezetője, 2020. március 8-án, életének 94. évében eltávozott közülünk.

Professzor Úr 36 éven keresztül vezette a Politikai Gazdaságtan Tanszéket illetve a jogutód Közgazdasági Tanszéket, 25 évig volt a Magyar Közgazdasági Társaság Csongrád megyei Szervezetének elnöke, folyóiratok szerkesztőségének és tudományos társaságok vezetőségének aktív tagja, több kollégánk oktatói és kutatói pályájának elindítója és támogatója.

A Kar közössége mély fájdalommal fogadja halála hírét.

Nagy Lajos professzor urat a Szegedi Tudományegyetem saját halottjának tekinti.

 

NYUGODJÉK BÉKÉBEN!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

szte_the_20202

Július elsejétől – többek között – sor kerülhet külföldi kiküldetések elrendelésére és hivatalos külföldi delegációk fogadására, valamint engedéllyel lehetőség van zárt és nyílt helyen a 100 főnél több személy részvételével tervezett rendezvények megtartására is. A kollégiumok kivételével az egyetemi épületek július elsejétől szabadon látogathatók.

Események

Rendezvénynaptár *