GTK-s hallgatók a Talent ösztöndíj és a Kiválósági lista helyezettjei között

Az SZTE Talent és Kiválósági ösztöndíjak tanévente egyszer kerülnek meghirdetésre a Szegedi Tehetséggondozó Tanács jóvoltából, melyekre minden SZTE-s hallgató nyújthat be pályázatot.

A Kiválósági Lista három kategóriában jutalmazza a jelentkezőket: alap-, mester- és osztatlan képzésben résztvevők, sportolók és művészek. A nyertesek egyszeri 20 ezer és 100 ezer forint közötti összegre jogosultak.

Az ösztöndíjprogram során, a Pro Talentis Universitatis alapítvány közreműködésével számos vállalati ösztöndíj is, mint például TE-Di Trade, Pick Szeged Zrt. vagy a Givuadan Hungary Kft. elérhető volt a hallgatók számára.

A sikeres pályázók minden évben egy színvonalas Talent díjátadón vehetik át az ösztöndíjat igazoló oklevelet, melynek a Rektori Hivatal Díszterme ad otthon. Idén a rendezvény rendhagyó módon, digitális formában valósult meg, egy díjátadó kisfilmmel ünnepelték az SZTE legtehetségesebb hallgatóit. Büszkeséggel tölti el Karunkat, hogy a díjazottak közül nyolcan GTK-s hallgatók: Galambos Ildikó, Lantos Angéla, Molnár Lilla Írisz, Piros Anna Sára, Simon Zsófia, Sinkó Balázs, Szalóky Bence, Török Réka Szabina.

Szívből gratulálunk eredményeikhez és hasonló sikereket kívánunk a jövőben!

A díjátadó kisfilm itt megtekinthető.