Közgazdászok Viadala – A 20 órás vetélkedő

Az első Közgazdászok Viadala, ahol egy épületben 6 egyetem csapata versenyzik 20 órán át. Alvás nélkül, ez már önmagában is kihívás, de közben teljesíteni is kell. A tét félmillió forint.

Az SZTE Gazdaságtudományi Kar három alapszakját képviselő hallgatói szervezete, a Marketing Klub, a PSZTeam és a GM Club összefogott, hogy létrehozza az ország leghosszabb közgazdász vetélkedőjét, az Ökonómia Közhasznú Alapítvánnyal és az SZTE Gazdaságtudományi Karral közösen.

A kar idén ünnepli 20. évfordulóját, ennek alkalmából meghívja más egyetem közgazdász csapatait egy 20 órás versenyre, hogy kiderüljön, ki viheti haza idén a Közgazdász kupát és a negyedmillió forintos fődíjat.

Fő támogatóink a KPMG Hungária Kft és a PC Trade Systems Kft, valamit a Sole-Mizo Zrt.

A verseny összdíjazása félmillió forint:

 1. I. helyezett: 250 000 Ft, a Közgazdász kupa és a dicsőség
 2. II. helyezett: 150 000 Ft
 3. III. helyezett: 100 000 Ft

Program:

 • A verseny időtartama: október 25. 13:00 – október 26. 9:00,
 • A 20 órás vetélkedő alatt étkezés és kávé biztosított,
 • A 20 óra letelte után szállást biztosítunk a csapatoknak,
 • Az esemény zárórendezvényére október 26-án 20:00-kor a Kar főépületében (6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.) kerül sor, ahol egy állófogadás keretében hirdetjük ki a helyezést elért csapatokat,
 • A fogadást követően közösen megünnepelhetik a csapatok, hogy teljesítették a 20 órás kihívást és kiengedhetik a fáradt gőzt,
 • A résztvevő csapatok részére szombat éjszakára is biztosított a szállás.

Jelentkezés:

Vegyél részt te is ebben az új innovatív kihívást jelentő versenyben, tedd próbára az állóképességed és tudásod, ismerj meg más egyetemi hallgatókat egy szórakoztató és egyben szakmai vetélkedő keretében!

Amit a csapatokról tudni kell:

 • Egyetemenként egy csapatot várunk,
 • Csapatonként 10 fő az elvárt létszám (alapképzésen vagy felsőoktatási szakképzésen résztvevő hallgatók),
 • 1-2 fő oktatót várunk az egyetemi csapatuk támogatására,
 • a verseny feladatai 4 szakterület köré épülnek: marketing, menedzsment, pénzügy és számvitel, ezért ajánlott a csapatokat ennek figyelembevételével összeállítani,
 • a jelentkezéseket a vetelkedo@eco.u-szeged.hu email címre várjuk csapatonként.

Az e-mail tartalmazza a 10 résztvevő nevét és a szakot, amelyen tanulnak, illetve a kísérő oktató(k) nevét és a csapat kapcsolattartójának elérhetőségeit!

A vetélkedővel kapcsolatban további információ az alábbi e-mail címen kérhető: vetelkedo@eco.u-szeged.hu

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

MSCI

MSCI is organizing an Open Day event on the 27th November. In this event participants will have an exclusive opportunity to take an office tour, meet some representatives of main interest areas (analytics, data, technology, client coverage), and discuss career paths with them and with other colleagues.

Események

Rendezvénynaptár *