Beiratkozás ösztöndíjjal a Hageni Távegyetem és a Szegedi Tudományegyetem közgazdaságtan kettősdiploma-programjára

Jól beszélsz németül? Szeretnél egy német diplomát is a szegedi diplomáddal párhuzamosan?
Szeretnéd a németnyelvű képzést rugalmasan, az aktuális tanulmányaid mellé beilleszteni? Szeretnél ösztöndíjjal, térítésmentesen tanulni?
Akkor iratkozz be a Hageni Távegyetem októberben induló félévére és tanulj kettősdiploma-programban, rugalmasan, távoktatásban, német nyelven!

Kettősdiploma-programban vehet részt minden szegedi hallgató a „Gazdálkodási- és menedzsment” alapszakon és a „Vállalkozásfejlesztés” mesterszakon. Más szakok hallgatói befogadtathatnak Szegeden már teljesített tárgyakat a Hageni Távegyetemen, így lerövidül az idő a német diploma megszerzéséhez.

A kettősdiploma-programra a beiratkozás feltétele:

  • a német nyelvtudás igazolása (nemzetközileg elismert, felsőfokú nyelvvizsgával, mint pl. a Goethe, ÖSD, DSD C1; VAGY 4 év középiskolai nyelvtanulással);
  • folyamatban lévő (vagy befejezett) felsőfokú tanulmányok a Szegedi Tudományegyetemen a két említett szak valamelyikén.

Mikor tudsz beiratkozni?

Június 1. – július 10. között tudsz ösztöndíj-pályázattal beiratkozni.

Beiratkozás Szegeden helyben:

  • Mikor: Június 24., hétfő, 14-16:00 óra között
  • Hol: Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar, 004-es terem

Ha szeretnél beiratkozni, akkor kérlek, írj e-mailt a budapest@fernuni-hagen.de címre, és az e-mailben küldd el nekünk a következő adatokat is: Neved, telefonszámod, milyen szakon tanulsz, hányadik szemeszterben, s mi jelentkezni fogunk a további részletekkel, hogy mit kell hoznod magaddal a beiratkozáshoz

Várunk sok szeretettel Szegeden június 24-én 14.00 órakor, vagy Budapesten egy egyeztetett időpontban!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Az SZTE GTK július 2-án rendezte volna meg a hagyománynak tekinthető diplomaosztó ünnepségét a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A járványhelyzet azonban gátat szabott a rendezvénynek és a végzett közgazdászok méltó módon történő elbúcsúztatásának egyaránt.

Események

Rendezvénynaptár *