A Contitech Rubber Industrial Kft. kapta a GTK Kiemelkedő Partnere Díjat

A Contitech Rubber Industrial Kft. kapta a GTK Kiemelkedő Partnere Díjat

Dr. Regina Gensigora 2019. július 5-én vette át a díjat

A Gazdaságtudományi Kar diplomaosztó ünnepségén, 2019. július 5-én adta át Dr. Kovács Péter a kar Kari Tanácsának döntése értelmében a GTK Kiemelkedő Partnere Díjat a Contitech Rubber Industrial Kft. ügyvezetőjének.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara 2017-ben alapította a GTK Kiemelkedő Partnere Díjat a kar céljainak megvalósítását, a szegedi gazdasági felsőoktatás fejlődésének előmozdítását támogató partnerei elismerésére különös tekintettel az oktatásra, kutatásra, tehetséggondozásra, a kar polgáraival való kapcsolattartásra, további együttműködésekre.

A díjat a kar évente legfeljebb két alkalommal adományozza.

A Kari Tanács határozata alapján 2019 nyarán a GTK Kiemelkedő Partnere a Contitech Rubber Industrial Kft. Az 1871-ben, Hannoverben alapított Continental AG divíziójaként, a vállalat funkcionális részeket, komponenseket, rendszereket tervez és gyárt az autóipar és más iparágak számára.

A ContiTech Rubber Industrial Kft. 2014 óta alapít ösztöndíjakat a GTK tehetséges hallgatóinak támogatására. A vállalat szakmai gyakorlati helyként a szegedi közgazdászok fontos képzőhelye.

A vállalat vezetői, kollégái készségesen segítették a kar fejlesztési törekvéseit, akár a munkaerőpiaccal való kapcsolattartásról, akár a kötelező szakmai gyakorlatok szervezéséről és megvalósításáról volt szó.

A GTK Kiemelkedő Partnere díj adományozásával a GTK közössége köszönetét kívánja kifejezni ezért a támogatásért.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

2020. február 10-én 15:00 órakor a Kálvária sugárúti épület 004-es termében TDK tájékoztatót tartunk a 2020 tavaszi féléves ütemezésről és jelentkezésről.

Események

Rendezvénynaptár *