Prezilimpia

Prezilimpia országos döntő – telekommunikáció a vásznon

Prezilimpia országos döntő – telekommunikáció a vásznon

Nyolc hazai egyetem képviselői érkeznek Szegedre, hogy részt vegyenek a Gazdaságtudományi Kar, az Ezabeszéd Toastmasters Retorika Klub és az Ökonómia Közhasznú Alapítvány szervezésében megvalósuló prezentációs tehetségkutató verseny országos döntőjére.

A Prezilimpia versenyt 2017-ben hirdették meg először a gazdaságtudományi képzési területen tanuló hallgatók prezentációs készségének fejlesztésére, az intézmények legtehetségesebb diákjai tudásának összemérésére. A magyar és angol nyelvű tehetségkutatóban idén új területen is megmérettethetik magukat a hallgatók: a klasszikus prezentációs verseny mellett a szórakoztató prezentációs karaoken is részt vehetnek. A karaoke során ismeretlen diasor előtt kell rögtönözniük, összefüggő és szellemes prezentációt bemutatniuk.

2018-ban a verseny témája a telekommunikáció. A verseny főtámogatója a Vodafone Magyarország, a rendezvényt emellett támogatja a Tesla, Dr. Prezi, a PC Trade Systems Kft. és a Proko Travel. A pénzdíjak mellett a különdíjak is vonzóak: Prágai út a Proko Travel támogatásával, Tesla élményvezetés, Dr. Prezi Vizualizációs tréning, Dr. Prezi könyvek és a Vodafone Magyarország támogatásával tabletek találnak gazdára.

A döntő zsűrijének tagjai: Gundel-Takács Gábor, a zsűri elnöke, Suba János vállalati kommunikációs igazgató (Vodafone Magyarország), Dr. Németh Zoltán prezentációs specialista és tréner (Dr. Prezi), Kecsmár Zsuzsa társalapító és marketing vezető (Antavo) és Tóth Gábor ügyvezető (Pc Trade Systems Kft) A verseny háziasszonya Seres Erika, az Ezabeszéd Toastmasters Retorika Klub alapító elnöke.

A döntő nyilvános, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!

További információ:
https://www.prezilimpia.hu

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Balogh Petya

Ebben a félévben ismét ellátogat hozzánk egy cápa, akit 3 szó jellemez leginkább: startupper, angyalbefektető, mentor. Ő pedig nem más, mint Balogh Petya!