Bezár

SZTE GTK Hírarchívum

Prezentációs technikák verseny 2018. április 12.

Prezentációs technikák verseny 2018. április 12.

2018. április 24.
2 perc

Újra a GTK hallgatója nyerte az egyetemi fordulót

Nem elég, ha jobbnál jobb ötleteid vannak, azokat tudni kell be is mutatni! A jó prezentáció ugyanis a siker egyik kulcsa. A Szegedi Tudományegyetemen harmadik éve rendezik meg a Prezentációs technikák versenyt, ahol a kari fordulók után az összegyetemi döntőben mérik össze képességeiket a legjobb előadók.

2018. április 12-én a szokásosnál is izgalmasabb döntőt láthattunk: mind a prezentációk minősége, mind a résztvevők előadó képessége szempontjából kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a hallgatók. A választott témák megközelítése már kevésbé volt egységes, a résztvevők készültek szórakoztató, megható és szakmai témákkal is.

Ahogy a verseny alapítása óta minden évben, idén is a GTK hallgatója nyerte az összegyetemi fordulót, igazolva a kar törekvését, hogy kurzusain nem csupán a szakmai tartalom elsajátítására buzdítja a diákokat, de a hallgatóság megnyerésére és a gondolatok sikeres kifejezésére is. A Szent-Györgyi Albert Agóra termében, nagyközönség előtt is megállják a helyüket a közgazdáz hallgatók. Arailym Seiitkhanova, a Business Administration and Management szakos, kazak hallgató remek előadó, aki kiemelkedően és tudatosan használja a verbális és non-verbális eszközöket, úgy vonja be a hallgatóságot az előadásba, hogy lehetetlen nem figyelni rá. A neuro-marketingről szóló előadásával lenyűgözte a zsűrit és a közönséget is.

Gratulálunk Araylinnak és verseny minden résztvevőjének!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek