gm_club_csapo_gergely_cikkhez

A GM Club bemutatja: „Az élet egy vállalkozás” előadássorozat - Beszélgetés Csapó Gergely vállalkozóval

A gazdálkodási és menedzsment alapszakosok újonnan alakult hallgatói szervezete, a GM Club szeptember 27-én megtartotta szemeszternyitó előadását.

A szakmai beszélgetés keretében Csapó Gergely vállalkozót fogadta vendégül a klub. Csapó Gergely egykori GTK-sként több sikeres céget működtet, nevéhez fűződik az Ingatlannet.hu, a Rackhost Zrt., a Capturly és a Nextserver Kft. is.

 

A beszélgetést Vilmányi Márton, karunk prodékánja moderálta. Az est során megtudhattuk, hogy Gergelynek egy pedagógus családból - meglehetősen magas elvárásokkal, és nyomással - indulva hogyan alakult az egyetemi pályafutása. Tanulmányai kiegészítésére fiatal kora ellenére már egy vállalkozásban találta magát, ahonnan már nem volt visszaút. A megszerzett tapasztalatainak köszönhetően először hobbiként kezdték kezelni társával az Ingatlannet.hu-t, amely meghozta a sikert számára. Gergely a további sikeres vállalkozásait egyidőben működteti, így önmagát “párhuzamos vállalkozóként” definiálja - a sorozatvállalkozó fogalma nyomán. :)

 

A beszélgetés zárásaként a hallgatóság feltehette a kérdéseit a vendégelőadónak, illetve az est folytatásában is lehetőség nyílt a szaktársakkal, oktatókkal és Csapó Gergővel is beszélgetni.

 

 

A GM Club soron következő programja a “GaMeNight - a GM-esek Szakestje”, amely egy játékos, vetélkedős est, ahol a többi GTK-s hallgatóval és oktatókkal lehet versengeni a nyereményekért, és természetesen a győzelemmel járó dicsőségért!

 

A Szakest helyszíne és időpontja: JATE Klub, 2017. 10. 11. 20:00

Az esemény FB linkje: https://www.facebook.com/events/282458188936704/

Regisztráció kötelező az alábbi linken: https://goo.gl/forms/Y2JrdfZ9ps2TbFMH2

 

A GM Club a Szakestre is vár minden érdeklődőt!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Az SZTE GTK július 2-án rendezte volna meg a hagyománynak tekinthető diplomaosztó ünnepségét a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A járványhelyzet azonban gátat szabott a rendezvénynek és a végzett közgazdászok méltó módon történő elbúcsúztatásának egyaránt.

Események

Rendezvénynaptár *