Bezár

GTK Tehetség

Hallgatóinknak

Hallgatóinknak

2015. március 09.
2 perc

Entrepreneurship a gyakorlatban

A kurzus célja a vállalkozó attitűd erősítése, a vállalkozóvá válás elősegítése nyugati példákon alapuló gyakorlati oktatás segítségével.

Kornai kurzus: vezető közgazdászok előadási a GTK-n

A vezető hazai közgazdászok közreműködésével megvalósuló előadássorozat célja, hogy korunk egyik legnagyobb közgazdász tudósának életművével ismertesse meg az érdeklődőket.

További részletek:

(O)TDK

Az OTDK a legrangosabb tanulmányi verseny a felsőoktatásban tanuló hallgatók számára. Az országos konferencia célja, hogy fórumot biztosítson a tehetséges egyetemisták és főiskolások tudományos eredményeinek bemutatására és értékelésére.

Mentorprogram

A Gazdaságtudományi Kar az „Irány az egyetem!” program keretében segítséget nyújt az elsőéves diákoknak tanulmányaik megkezdésében. A nagy érdeklődéssel fogadott kezdeményezésnek köszönhetően a GTK oktatói és a mentorprogramban résztvevő hallgatók interaktív előadásokon, tréningeken és beszélgetéseken vehetnek részt. Az elsőévesek beilleszkedését segíti, a felsőbb éves hallgatókkal való interakció.

3T Tábor

A legjobbak közé tartozol? Kiemelkedő a teljesítményed? Esetleg demonstrátor is vagy? Ha igen, akkor köztünk a helyed a Tehetség, Tudomány, Team (3T) táborban a Gazdaságtudományi Karon!

Tanulmányi versenyek

Minden évben számos tanulmányi versenyen mérheted a tudásod és kamatoztathatod készségeid, fejlesztheted képességeid.

Stars of the GTK

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara tehetségkutató pályázata a kar hallgatói számára.

Hallgatói klubok

Minden este program – a hallgatói klubok és szervezetek színvonalas szakmai rendezvényein kinyílik a világ. Gazdag programok közül válogathat mindenki, aki tudni szeretné, mi történik a gazdasági életben itthon és szerte a világban.

A GTK OTDK sikerei

Az önköltséges formában tanuló hallgatóinkat vállalati, alapítványi és kari ösztöndíjak várják, hogy ezzel is támogassák tanulmányaikat a Gazdaságtudományi Karon.

Hallgatói sikerek

A jók között a legjobbak, akik sikereikkel messze viszik a szegedi közgazdászképzés hírnevét.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek