Pedagógusoknak

Pénzügyi tudatosság fejlesztése

A Gazdaságtudományi Kar pénzügyi tudatosság fejlesztő programokat dolgozott ki a lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztését célzó kormányzati stratégia részeként a Pénzügyminisztérium támogatásával 2020. szeptember 1. és december 31. között.

Ecocamp

Az EcoCamp programját arra találtuk ki, hogy egy nyári, jó hangulatú táborban a középiskolás diákok ismereteket szerezhessenek a pénzügyekről és a gazdaságról, ráadásul megtudhatják, hogy mi foglalkoztatja a közgazdászokat, merre tartanak most a kutatások. Mindemellett egy igazi csapatépítő tréningen vehetnek részt, ahol önmaguk megismerése mellett sok érdekes ember barátságát is elnyerhetik és megtudhatják, hogyan is épül fel egy tréning.

Pénzügyi nap

A pénzügyi nap célja, hogy játékos ismeretátadással segítse a pénzügyi ismeretek fejlesztését. A középiskolások részvételével rendezett kiscsoportos tréningek fókuszában a pénzügyi önismeret, a pénzügyi információk megszerzése, az adózási alapismeretek és a statisztikai adatok értelmezése áll.

Tanulmányi versenyek középiskolásoknak

A Gazdaságtudományi Kar középiskolások számára hirdet tanulmányi versenyeket pénzügyi, marketing, gazdaságpszichológiai és statisztikai témákban.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Pénzügyi jogi akadémia

Banki, pénzügyi tanfolyamok kedvezményes áron közgazdász hallgatók számára!

Események

Rendezvénynaptár *