Bezár

GTK Tehetség

Pedagógusoknak

Pedagógusoknak

2015. március 05.
1 perc

Pénzügyi tudatosság fejlesztése

A Gazdaságtudományi Kar pénzügyi tudatosság fejlesztő programokat dolgozott ki a lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztését célzó kormányzati stratégia részeként a Pénzügyminisztérium támogatásával 2020. szeptember 1. és december 31. között.

Ecocamp

Az EcoCamp programját arra találtuk ki, hogy egy nyári, jó hangulatú táborban a középiskolás diákok ismereteket szerezhessenek a pénzügyekről és a gazdaságról, ráadásul megtudhatják, hogy mi foglalkoztatja a közgazdászokat, merre tartanak most a kutatások. Mindemellett egy igazi csapatépítő tréningen vehetnek részt, ahol önmaguk megismerése mellett sok érdekes ember barátságát is elnyerhetik és megtudhatják, hogyan is épül fel egy tréning.

Pénzügyi nap

A pénzügyi nap célja, hogy játékos ismeretátadással segítse a pénzügyi ismeretek fejlesztését. A középiskolások részvételével rendezett kiscsoportos tréningek fókuszában a pénzügyi önismeret, a pénzügyi információk megszerzése, az adózási alapismeretek és a statisztikai adatok értelmezése áll.

Tanulmányi versenyek középiskolásoknak

A Gazdaságtudományi Kar középiskolások számára hirdet tanulmányi versenyeket pénzügyi, marketing, gazdaságpszichológiai és statisztikai témákban.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek