Bezár

GTK Tehetség

Középiskolásoknak

Középiskolásoknak

2015. március 09.
2 perc

Mentorprogram

A Gazdaságtudományi Kar az „Irány az egyetem!” program keretében segítséget nyújt az elsőéves diákoknak tanulmányaik megkezdésében. A nagy érdeklődéssel fogadott kezdeményezésnek köszönhetően a GTK oktatói és a mentorprogramban résztvevő hallgatók interaktív előadásokon, tréningeken és beszélgetéseken vehetnek részt. Az elsőévesek beilleszkedését segíti a felsőbb éves hallgatókkal való interakció..

Ecocamp

Abban ugye egyetértünk, hogy pénzügyei mindenkinek vannak? És az ideális az, ha ért is hozzá az ember? Az EcoCamp programját arra találtuk ki, hogy egy nyári, jó hangulatú táborban szerezhess ismereteket pénzügyekről és gazdaságról, ráadásul megtudhasd, mi foglalkoztatja a közgazdászokat, merre tartanak most a kutatások. Mindemellett részt vehetsz egy igazi csapatépítő tréningen, ahol önmagad megismerése mellett sok érdekes ember barátságát is elnyerheted.

Ösztöndíj

Ambiciózusnak érzed magad? A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán az önköltséges alapképzéseken résztvevő, kiváló hallgatóinkat vállalati, alapítványi és kari ösztöndíjak várják. Az ösztöndíjak mértéke a képzés során térítendő önköltség összegének 50%-a, illetve 100%-a lehet.

Tanulmányi versenyek középiskolásoknak

Megvan benned a versenyszellem? Többet szeretnél tudni gazdasági kérdésekről? Akkor jelentkezz bármely versenyünkre, és szerezd meg a dicsőséget!

Pénzügyi nap

A pénzügyi nap célja, hogy játékos ismeretátadással segítse a pénzügyi ismeretek fejlesztését. A középiskolások részvételével rendezett kiscsoportos tréningek fókuszában a pénzügyi önismeret, a pénzügyi információk megszerzése, az adózási alapismeretek és a statisztikai adatok értelmezése áll.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek