Bezár

Mini site-ok - Tehetségeknek

GTK Tehetség

GTK Tehetség

2015. március 05.
1 perc

A Gazdaságtudományi Kar szívügye a tehetségek támogatása: a kiemelkedő középiskolások, a tehetséges és motivált hallgatók, valamint a sikeres diplomások számára programok sora kínálja a fejlődés lehetőségét. Büszkék vagyunk rá, hogy középiskolában oktató kollégáink szakmai tapasztalataikkal segítik kezdeményezéseinket.

Az alábbi oldalakon azokat az információkat gyűjtöttük össze, amelyek érdekes és értékes időtöltést jelenthetnek minden érdeklődőnek.

Középiskolásoknak

Érdekel, hogy miről szól az egyetem? Nem tudod, hogy mit lehet tanulni a Gazdaságtudományi Karon? Bepillantás szeretnél nyerni az közgazdász palánták életébe?

Akkor kattints ide és tájékozódj a neked kitalált programokról, rendezvényekről, hogy minél felkészültebben vághass neki egyetemi éveidnek! Ne maradj le semmiről!

Hallgatóinknak

Ambíciót érzel magadban arra, hogy többet hozz ki egyetemi éveidből? Bővíteni szeretnéd tudásod? Akkor ne habozz szétnézni oldalunkon, ahol versenyek, ösztöndíjak és egyéb programok várnak rád!

Volt hallgatóinknak

A Szegeden végzett közgazdászok egyre népesebb csapatához tartozik? Szívesen látjuk újra az alma mater falai között szakmai rendezvényeinken.

Pedagógusoknak

Korszerű tudás – korszerű módszerek. A gazdasági ismeretek továbbadásában, hatékony oktatásában nyújtanak segítséget kezdeményezéseink, programjaink, amelyekre szertetettel várjuk középiskolákban oktató kollégáinkat. Fontos számunkra kollégáink véleménye és a folyamatos együttműködés.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek