GTK Távoktatás - GO Digital infografika

Pénzügyi alapismeretek:

Kosztopulosz Andreász egyetemi oktatónk meggyőződése, hogy a pénz, a bank, a biztosítás a mindennapi éltünk része, így fontos, hogy ezekben tudatos döntéseket hozzunk. Egyetemi oktatónk szerint ráadásul egy olyan szellemi kalandban lehet részünk, amely területén folyamatosan újabb és újabb Nobel-díjak születnek.

Ha van négy perced, mindezt most meg is nézheted tanárunk kurzusindító videójában:

Statisztika

Kovács Péter, karunk dékánja, két egyetemi kollégájával közösen tartja a statisztika kurzusokat. Egyetemi docensünk szerint a statisztika az adatok értelmezésének művészete. Ma már azt is hallani, hogy ebben az században az „ADAT az új olaj” és az adatelemzők az új rocksztárok…

Ha van két perced, mindezt most meg is nézheted tanáraink bemutatkozó videójában:

Menedzsment

Majó-Petri Zoltán oktatónk videóleckéje arról szól, hogy a menedzsment talált-e általános választ arra, hogyan legyünk sikeres menedzserek, és hogyan vigyünk sikerre egy szervezetet. Található-e egyetlen legjobb út az üzleti életben?

Ha van öt perced, most ezt a leckét meg is nézheted videólecke formátumban.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

GTK Nyilt nap weblap 2023 dec

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara szeretettel meghívja az érdeklődő diákokat és szüleiket a kari Nyílt Napra 2023. december 18-án, amelyen megismerkedhetnek a 2024/2025-ös tanévben induló gazdasági képzéseinkkel.

Események

Rendezvénynaptár *