Bezár

„Marketing megújulás” - Marketing Oktatók Klubja XX. Konferenciája

Nyitóoldal

Nyitóoldal

2014. november 22.
2 perc

„Marketing megújulás” - Marketing Oktatók Klubja 20. Konferenciája
2014. augusztus 28-29.

Immár huszadik alkalommal kerül megrendezésre a Marketing Oktatók Klubjának éves konferenciája, melynek 2014-ben ismét Szeged, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara ad otthont. A Magyar Tudományos Akadémia Marketingtudományi Albizottsága valamint a Magyar Marketing Szövetség támogatásával 2014. augusztus 28-29. között „Marketing megújulás” címmel megrendezésre kerülő konferencia célja a hazai marketing oktatás és kutatás folyamatos fejlődésének, valamint a marketing oktatók és kutatók találkozásának, eszmecseréjének elősegítése.

A huszadik rendezvény várhatóan egyben az első is, amelyet az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért nevében szervez meg ez az összetartó közösség, s ez a szervezeti megújulás is jól jelképezi a tudományágunk területén végbemenő változásokat.

A változás mindennapossá vált a gazdasági élet szereplőinek életében, s különösen igaz ez a folyton megújulni akaró és kényszerülő marketingre. A hazai és nemzetközi, vagy B2C és B2B, illetve a profitorientált és nonprofit piacokon egyaránt új trendek születésének lehetünk tanúi, amelyek a kutatás, stratégiaalkotás, márkázás, kommunikáció, értékesítés stb. területén alkalmazott eszközök és elvek átalakulásához vezetnek (vagy éppen ebből fakadnak). A konferencia plenáris és szekcióülésein tehát ezt a változó világot és ennek a szűken vett szakmánkra, a marketing oktatására és kutatására gyakorolt hatásáról cserélhetnek eszmét az érdeklődők.

A konferenciára szeretettel hívunk és várunk minden olyan kollégát (PhD hallgatót, egyetemi/főiskolai oktatót, kutatót, középiskolai tanárt és gyakorló szakembert), aki elméleti és gyakorlati eredményeit, esettanulmányokat, új módszereket mutat be, illetve oktatási tapasztalatait szeretné közzétenni.

A PhD hallgatók kutatási előmenetelének támogatására a nulladik napon, ún. PhD kollokvium kerül megszervezésre. A résztvevő doktorjelöltek az előzetesen leadott vitaanyaguk, kutatási tervük prezentálását követően a vitában az adott tématerület vezető hazai kutatóitól kapnak értékelést, javaslatokat, támogatást.

Kapcsolat és további információ

Dr. Révész Balázs
szervező
mok2014@eco.u-szeged.hu

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek