Helyszín és szállás információk

A konferencia helyszíne

A konferenciát megnyitó plenáris előadások a Szegedi Tudományegyetem központi épületében, a díszteremben lesznek – Szeged, Dugonics tér 13.
A szekcióprogramok az SZTE Gazdaságtudományi Kar főépületében lesznek - Szeged, Kálvária sgt. 1.

A pontos helyszínről az alábbi Google Maps linken tájékozódhat:
https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=z0VLfjRE_fzg.ktGfxeZyr8lA

Megközelítés tömegközlekedéssel

A helyszín Szeged belvárosában található. A vonattal érkezők számára az 1-es, illetve 2-es jelzésű villamosokat ajánljuk. Ezek a vasútállomás főbejárata elől indulnak. Jegyek a vasútállomás érkezési oldalánál található jegy- és bérletpénztárban válthatók.

A villamosokról a Somogyi utca megállóhelyen kell leszállni (4. megálló), Somogyi utcán keresztül juthatunk el a Dugonics térre (SZTE rektori épület), majd tovább haladva a Kálvária sugárút felé érhetjük el a GTK főépületét (gyalog kb. 3-5 perc).

https://mapsengine.google.com/map/viewer?mid=z0VLfjRE_fzg.k20DlUPDz7z4

Az autóbusszal érkezők a Mars téri autóbusz pályaudvarra fognak befutni. Innen a helyszín kb. 10-15 perc gyalogosan. A Londoni körút, Guttenberg utca, Bólyai utca, Kálvária sugárút, Dugonics tér útvonalat javasoljuk.

https://mapsengine.google.com/map/viewer?mid=z0VLfjRE_fzg.klJqmnZD9EsA

Megközelítés gépjárművel

A helyszín Szeged belvárosában található. Szabad parkolóhelyet legnagyobb valószínűséggel a Bólyai utcán lehet találni. Szeged belvárosában fizető parkolási rendszer működik. A parkolójegyeket előre kell megváltani újságárusoknál, boltokban, egyéb üzletekben. A GTK épületéhez legközelebb a Dugonics tér sarkán találhat parkolójegy árusítót (a Kálvária sgt. és a Dugonics téri körforgalom sarkán található jegy- és bérletpénztárban). A napijegy ára 1550 Ft. A parkolójegyeket mobiltelefonon is meg lehet váltani. Az ezzel kapcsolatos tájékoztatók a parkoló zónákat jelző közlekedési táblákon és a www.szepark.hu weboldalon olvashatók. A GTK épületéhez legközelebbi ingyenes parkolási lehetőség az Árkád bevásárló központban található (a helyszíntől gyalog kb. 8-10 perc).

http://goo.gl/maps/dKgN5

Szálláslehetőségek

A konferenciára érkező vendégeink számára a következő szálláslehetőségeket javasoljuk. Kérjük, hivatkozzanak a konferenciára (MOK2014) a kedvezményes ár igénylése érdekében. Felhívjuk figyelmüket, hogy a konferencia időpontjában zajlik Szegeden a SZIN Szegedi Ifjúsági Napok, ezért javasoljuk, hogy a szállásfoglalást mihamarabb szíveskedjenek elintézni.

Novotel Szeged (Szeged, Maros u. 1.) http://www.novotel.com/2996
Egyágyas szoba 14.050 Ft/éj, kétágyas szoba 17.100 Ft/éj
(E-mailen tudják igényelni a kedvezményes árat, kérjük a h2996-re@accor.com címre küldjék el foglalásukat. Ne feledjék a levélbe beleírni a MOK2014 kódot)
Hotel Korona Szeged (Szeged, Petőfi Sándor sgt. 4.) http://www.hotelkoronaszeged.hu/
Egyágyas szoba 14.186 Ft/éj, kétágyas szoba 17.848 Ft/éj
(online foglalás esetén a megjegyzés rovatba írják a MOK2014 kódot)
KATA panzió (Szeged, Bolyai u. 20.) http://www.katapanzio.hu/
Egyágyas szoba 13.000 Ft/éj, kétágyas szoba 18.000 Ft/éj
(online foglalás esetén a név rovatba írják a név mellé a MOK2014 kódot)
SZTE Móra Ferenc Kollégium (6726 Szeged, Közép fasor 31-33.) http://www.mora.u-szeged.hu/
Egyágyas szoba 3990 Ft/éj, kétágyas szoba 5620 Ft/éj
(E-mailen tudják igényelni a kedvezményes árat, kérjük az info@mora.u-szeged.hu címre küldjék el foglalásukat. Ne feledjék a levélbe beleírni a MOK2014 kódot)

További szegedi szálláslehetőségek a http://www.szegediszallasok.hu/ vagy a http://www.booking.com weboldalakon találhatók. Az előbbi nemcsak hoteleket foglal magában, hanem panziók és diákszállások is elérhetők az oldalon keresztül.

Kapcsolat és további információ

Dr. Révész Balázs
szervező
mok2014@eco.u-szeged.hu