Fókuszban

Támogasd az Ökonómia Közhasznú Alapítványt adód 1%-ával!

Légy részese Te is ennek a közösségnek, hogy a GTK továbbra is egy család legyen, és maradjon!

Karunk nagy elismerésben részesült.

Vizi Noémivel, a GTK PhD hallgatójával és oktatójával beszélgettünk, aki a Doktoranduszok Országos Szövetsége által rendezett 26. Tavaszi Szél Konferencián 1. helyezést ért el a Fogyasztói trendek és Digitalizáció szekcióban.

Április 19-én tartottuk a European Ethics Bowl (EEB) nemzetközi vitaverseny kari fordulóját, mely egyben az első nemzeti EEB verseny is volt, valamint előválogató az őszi szlovéniai elődöntőre.

Márciusban 4 mesterszakos hallgató kapott lehetőséget, hogy az Erasmus+ vegyes intezív programján (Blended Intensive Program – BIP) részt vegyenek a leóni egyetemen, Spanyolországban.

Nemzetközi publikációs sikert értek el Karunk oktatói.

Az alábbi követelményeket az SZTE GTK Kari Tanácsa a 2023. február 23-i ülésén tárgyalta és fogadta el. A követelmények az elfogadás napjától érvényesek minden, az SZTE GTK-n hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgató számára.

Biztosan sokan hallottatok már a Proko Travel utazási irodáról és valószínűleg sokatok utazott is már velük a világ valamely tájára. Egy biztos: akik részt vettek egyszer egy általuk szervezett úton, azok másodszorra is őket választják majd!

2022. december 1-jén kezdetét vette az IDEC PBL nevezetű nemzetközi projekt, amelynek vezető partnere az SZTE GTK.

Változások a 2023-as és 2024-es felvételi eljárásban! Összegyűjtöttük Nektek a legfontosabb tudnivalókat! Fontos, hogy a pontszámítás intézményenként eltérő, ezért kövessétek figyelemmel a felvételi tudnivalókat.

2022. december 9-én, pénteken a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának két képviselője részt vett a European Ethics Bowl (EEB) 2022-es döntőjén, amelyet a luxemburgi Európai Beruházási Bank Intézetben rendeztek meg.

November 21-én megalakult a VOSZ Női Vállalkozói Szekciója, a munkát 44 alapító és 2 pártoló taggal kezdték meg.