Kiemelt hírek

2022. december 05.

Magyarország legjobb egyeteme lett a Szegedi Tudományegyetem az oktatók kiválósága alapján a HVG friss felsőoktatási rangsorában. Az összesített rangsorban második helyen végzett az SZTE a magyar intézmények között, ezzel egyúttal a legjobb fővároson kívüli intézmény.

2022. november 28.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara szeretettel meghívja az érdeklődő diákokat és szüleiket a kari Nyílt Napra 2022. december 12-én, amelyen megismerkedhetnek a 2023/2024-es tanévben induló gazdasági képzéseinkkel.

2022. november 22.

December 8-án csütörtökön 10 órától rendezzük meg a Tudományos Diákköri Konferencia (TDK) helyi fordulóját a GTK főépületének 101-es termében (1. emelet).

2022. november 17.

A Magyar Tudomány Ünnepe előtt tisztelgett a Szegedi Akadémiai Bizottság. A plenáris ülésen átadták a Dél-Alföldi Innovációs Díjakat, valamint a régió fiatal kutatói számára kiírt szaktudományos díjakat, ahol Karunk négy PhD hallgatója is sikert ért el.

2022. november 03.

Az elmúlt héten egy igazán izgalmas beszélgetésnek biztosított helyszínt a Gazdaságtudományi Kar, amelynek központi témája a hangalapú marketingeszközök voltak, ezen belül is a rádióreklámok és podcast-ek.

2022. október 28.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának közössége mély fájdalommal búcsúzik egykori hallgatójától és fiatal kollégájától Krisztik-Pető Dalmától.

2022. október 12.

Az SZTE GTK 2022. október 11-én a Szent-Györgyi Albert Agóra Dísztermében vendégül látta Balogh Leventét, a Szentkirályi Kft. tulajdonosát, aki többeknek a Cápák Között című műsorból is ismerős lehet.

2022. október 06.

Szeptember 30-án Karunk ismét csatlakozott a Kutatók Éjszakája országos rendezvénysorozathoz, amely során a gazdasági témájú kutatásokba és üzleti lehetőségekbe nyerhettek betekintést az érdeklődők.

2022. szeptember 29.

Ahogy már korábban is beszámoltunk róla, Karunk munkatársai részt vesznek egy Erasmus+ projektben, mely keretein belül a nemzetközi konzorcium egy esettanulmány versenyt szervez. Ez az Ulysses.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Kirándulás a TV szakos hallgatóknak

Falusi turizmus tárgy keretében november 18-án a hallgatók két falusi vendégfogadással foglalkozó szállásadót kerestek fel Dr. Glózik Klára, a kurzus oktatójának kíséretében Ásotthalmon.

Események

Rendezvénynaptár *