Tanulás határok nélkül

Külföldi képzéslehetőség minden mesterszakosnak Erasmus ösztöndíjjal

A mesterképzésen résztvevők mindegyikének külföldi ösztöndíj áll rendelkezésére a kar európai partnerintézményeinek egyikében. Úgy tölthetnek a hallgatók egy vagy két ösztöndíjjal támogatott szemesztert élvonalbeli egyetemek képzésein, hogy az összehangolt vizsgaidőszakok miatt a szegedi tanulmányok is előrehaladnak.

Double degree – lehet egy diplomával több?

Az angol nyelvű nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszak hallgatói a szegedi tanulmányok kiegészítőiként olasz vagy francia diplomát is szerezhetnek. Két félév Szegeden, két félév Paviában vagy Le Havre-ban az ottani angol nyelvű képzéseken, és a szegedi mellett külföldi diplomával a zsebben indulhatnak a munkaerőpiacon. Nem titok: a partnerintézmények köre 2016-ban újabb két egyetemmel gyarapszik.

Gabi olasz kalandjai

Gabi 10 hónapot tölt Olaszországban, úgyhogy úgy döntött, blogot ír kalandjairól.

Iskolapadból a munkahelyre. Mindennapok Paviában

Fierpasz Flóra (Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás, 2. évfolyam) beszámolója – 2016. február

Klasszikus képzés egzotikus tájakon

Japán, India, Kína – a kar megállapodásainak köszönhetően három egzotikus ország partneregyetemei várják a szegedi közgazdászhallgatókat. A térítésmentes részképzésekhez a kar ösztöndíjat biztosít a kiutazóknak.

Lilla Indiában

Lilla 2017/2018 I. félévi indiai útjáról számol be.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

ERSA kongresszus

Augusztus 22-26 között került megrendezésre Pécsett az ERSA (European Regional Science Association) 61. nemzetközi kongresszusa.

Események

Rendezvénynaptár *