Jelentkezési útmutató

Szerezd meg mesterdiplomád a GTK-n!

Keresztféléves jelentkezés februárban induló mesterképzéseinkre

Folytasd velünk tanulmányaidat!

2020. október 15-től jelentkezhetsz a 2021. februárban induló mesterképzéseinkre. Vegyél részt a mesterképzésekkel kapcsolatos felvételi tájékoztatónkon 2020. november elején (részletek hamarosan weboldalunkon és a GTK Facebook oldalán), ismerd meg a lehetőségeket és tedd fel kérdéseidet a szakfelelősöknek!


Hogyan tudok felvételizni?

Mesterképzésre akkor jelentkezhetsz, amennyiben legkésőbb 2020. januárjáig felsőfokú végzettséget szerzel alapképzésen vagy osztatlan képzésen. A jelentkezés kizárólag a www.felvi.hu-n elérhető, e-felvételi rendszeren keresztül nyújtható be 2020. november 15-ig.


A keresztféléves felvételi eljárással kapcsolatos határidők:


A jelentkezés határideje:

2020. november 15.

Az esetleges kiegészítő eljárási díj befizetésének határideje:

2020. november 15.

A jelentkezés hitelesítésének határideje:
2020. november 20.
Felvételi beszélgetés:
Várhatóan 2020. december közepe. A pontos időpont és a felvételi módja (online vagy személyes jelenlét) később kerül meghatározásra.

Dokumentumpótlási határidő:

2021. január 11.

Ponthatárok várható kihirdetése:

2021. január 25.

Az egyes mesterszakok belépési követelményeiről, a felvételiről és a felvételi pontok számításáról itt találsz tájékoztatást: http://www.eco.u-szeged.hu/oktatas/kepzesek/szint-szerint/mesterkepzesek/mesterkepzesek

A jelentkezés menetéről, a benyújtandó dokumentumokról további információt itt találsz: https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/aktualis/21K_meghirdetes

Jelentkezés szeptemberben induló mesterképzéseinkre

2019. december második felétől lehet jelentkezni a 2020. szeptemberben induló képzésekre. A jelentkezést kizárólag a www.felvi.hu-n elérhető e-felvételi rendszeren keresztül lehet benyújtani 2020. február 15-ig.

A jelentkezés benyújtása

Mesterképzésekre azok jelentkezhetnek, akik legkésőbb 2020 januárjáig felsőfokú végzettséget szereznek alapképzésen vagy osztatlan képzésen.

A jelentkezéseket csak az e-felvételin keresztül lehetséges benyújtani. A jelentkezés menetéről, a benyújtandó dokumentumokról további információt itt talál: https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/felveteli_tajekoztato/FFT_2020K

Az általános felvételi eljárással kapcsolatos határidők

Mesterképzés felvételi tájékoztató a kar aulájában
2020. február 12. 18:00
A jelentkezés határideje:
2020. február 15.
Az esetleges kiegészítő eljárási díj befizetésének határideje:
2020. február 15.
A jelentkezés hitelesítésének határideje:
2020. február 20.
Felvételi beszélgetés:
2020. június 15-16.
Dokumentumpótlási határidő:
2020. július 9.
Ponthatárok várható kihirdetése:
2020. július vége

Az egyes mesterszakok belépési követelményeiről, a felvételiről és a felvételi pontok számításáról itt talál tájékoztatást: http://www.eco.u-szeged.hu/oktatas/kepzesek/szint-szerint/mesterkepzesek/mesterkepzesek

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

EcoCamp tábor 2022

Két év kihagyás után, immár kilencedik alkalommal újra megnyitotta kapuit az SZTE Gazdaságtudományi Kar EcoCamp tehetséggondozó tábora, ahol a középiskolás diákok játékos, interaktív formában bővíthetik gazdasági ismereteiket.

Események

Rendezvénynaptár *