Marketinges szakest

Kedves Marketinges Hallgatók!

Elkérkezett az idő, hogy 2017. november 22-én (igen, jól látod, ez jövőhét szerda ☺) a JATE Klub újra megnyissa kapuit a marketing szakma következő „nagyágyúi” előtt és a marketinges hallgatók szakmai és ügyességi feladatok során mérkőzzenek meg egymással az „arénában” - oktatóik vezetésével.

Mitől más ez a szakest, mint a korábbi szakestek?

Az idei szakest a szegedi marketing szakos hallgatók 10. jubileumi szakestje – ugye érzitek a nyomást, a részvétel szinte kötelező ☺. Hasonló formában először 2007-ben került megrendezésre a szegedi marketinges hallgatók szakestje – ami történelmi pillanat volt. Hogy mi történt még 2007-ben? Nagy valószínűséggel még általános iskolában voltatok felső tagozatosok és a fizika, biológia és kémia alapjait sajátítottátok el... már akinek sikerült, mert hát marketingre jöttetek ☺ Még csak nem is gondoltátok akkor, hogy 10 év múlva marketing szakos hallgatóként fogtok részt venni egy jubileumi szakesten... ne habozzatok, írjatok történelmet és legyetek részesei a szakestnek!

Az est meghívott „sztárvendége” már 2007-ben is elnöki feladatait gyakorolta és biztosította az igazságos verseny körülményeit az I. Marketinges Szakesten.

Kockáztass! Vetélkedj! Nyerj!

A szakesten egy vállalati környezetet szimulálunk, ami nemcsak szakmai, hanem csapatépítő feladatokat is tartogat számotokra. A marketinges tudásotok, ügyességetek és kreatívitásotok határainak megismerése mellett megtudjátok, hogy milyen is a „kollégákkal” közös célért küzdeni! Minden más vállalati szimulációs verseny semmi a jubileumi szakest programjához képest.

Fontos információk

  • A szakest 19:30-kor kezdődik, érkezz időben! ;)
  • Hozd el legalább egy, de inkább két marketing szakos hallgatótársadat! Hidd el, kelleni fognak majd a „haverok” ;)
  • A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Csak korlátozott számban tudjuk fogadni a versenyzőket, ezért regisztrálj időben! Akár most, ha már épp ezt az oldalt olvasod.

Nem találjátok a leírásban, hogy mi alapján lesztek csapatokba osztva? Esetleg sógor, koma, jóbarát...? Ne is keressétek, mert ez a szakestig titok ☺ Gyertek el és megtudjátok!

Regisztráció

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Szlogen verseny weboldal

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara fennállásának 25., a szegedi közgazdászképzés 30. évfordulóját ünnepelve jubileumi évre szóló szlogen tervező pályázatot hirdet a kar mindenkori hallgatói számára.