SZTE Marketing Klub Kirándulás 2018

Kedves Hallgatók!

A 2017/2018-es tanévben is meghirdetjük az évente megrendezendő Marketing Kirándulásunkat! :) A szakmai kiránduláson terveink szerint legalább két szakmai programon fogunk részt venni, emellett a kirándulás résztvevői megismerkedhetnek a Duna-kanyar vidékével, valamint közösségi programokon is részt vehetnek.

A szakmai kirándulás időpontja:
2018. április 20 – április 22.

Szállás:

Szentendrei ifjúsági szálló (kőházas szállás, fűtéssel, tervezetten 8, 6, és 4-fős szobákban) A szállásról bővebben: http://osztalykirandulas.hu/szallas/9466-os-ifjusagi-szallo-szentendre/

Tervezett program:

A program egyes részei még egyeztetés alatt állnak, a jelentkezőket folyamatosan tájékoztatjuk, amennyiben változás történne a programban.

Április 20. (péntek)

  • Indulás: 8:00 Szegedről (Széchenyi tér) (Gyülekezés 7:45-kor)
  • 1. szakmai program: Google Ground-on egy marketing ügynökség és Kiss Tamás marketing tanácsadó (volt hallgatónk) előadása
  • 2. szakmai program: Procter & Gamble szakmai előadás
  • A szállásra vezető úton hipermarketben bevásárlási lehetőség.
  • 18-19 óra: érkezés a szállásra

A szakmai programokat követően késő délután érkezünk a Dunakanyarban található szentendrei szállásunkra, ahol elfoglaljuk a szállást. Meleg vacsora várja a résztvevőket, este pedig közös program a szálláshelyen (várhatóan szakmai vetélkedő és zene). A szállás egy nagy téglaépítésű ház, amely kizárólag a kirándulók részére lett kibérelve.

Április 21. (szombat)

Ébresztőt követően a hallgatók elfogyasztják reggelijüket, ezt követően pedig a csoport részt vesz fakultatív programon, ami jelenleg még egyeztetés alatt áll. Késő délután a csoport visszautazik a szállásra, ahol ismét meleg vacsora, valamint közös program várja a résztvevőket.

Április 22. (vasárnap)

Ébresztőt követően a csoport megreggelizik, majd felkészül a szállás elhagyására. A hazaút során megállunk egy alkalommal egy településen kisebb városlátogatásra. Érkezés Szegedre a késő délutáni órákban.

A kirándulás részvételi díja: 14.500 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza a következőket:

  • reggeli (szombat és vasárnap)
  • meleg vacsora (péntek, szombat)
  • autóbuszos utazás a csoporttal
  • fűtött szállás két éjszakára

A kirándulás szakmai programjain való részvételhez érvényes személyi igazolvány, vagy útlevél szükséges, mivel bizonyos esetekben csak a személyi adatok felvétele után lehet belépni a vállalatok területére a biztonsági előírások miatt.

A részvételi díj befizetésére három időpontot fogunk megjelölni, amelyről tájékoztatjuk a jelentkezőket. A részvételi díj befizetésének határideje 2018. április 6. A jelentkezéseket korlátozott számban tudjuk fogadni, összesen 50 fő számára van lehetőség részt venni a kiránduláson (jelentős túljelentkezés esetén elképzelhető, hogy egy 20 fős kisbusszal bővítjük a kirándulást). Kérjük, hogy aki részt kíván venni a kiránduláson, az egyrészt részletesen olvassa át a programot, másrészt pedig jelezze részvételi szándékát az alábbi linken elérhető űrlap kitöltésével:

Jelentkezek a kirándulásra


Reméljük, hogy a kirándulók között láthatunk viszont!

Amennyiben kérdésed merült fel a kirándulással kapcsolatban, várjuk leveledet a huszar.sandor@eco.u-szeged.hu címen!

Üdvözlettel,
SZTE Marketing Klub csapata

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

GTK Nyilt nap weblap 2023 dec

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara szeretettel meghívja az érdeklődő diákokat és szüleiket a kari Nyílt Napra 2023. december 18-án, amelyen megismerkedhetnek a 2024/2025-ös tanévben induló gazdasági képzéseinkkel.

Események

Rendezvénynaptár *