Ösztöndíj információk

Ösztöndíjban részesülhet az a hallgató:

  • aki a 2019-es, a 2020-as vagy a 2021-es nyári felvételi eljárásában nappali tagozaton nyert felvételt a Gazdaságtudományi Kar által meghirdetett alapszakra,
  • aki pályázatot nyújt be az ösztöndíj elnyerése érdekében, és
  • aki jelenleg önköltséges finanszírozási formában végzi tanulmányait.

Az egyes ösztöndíjak pályázati feltételeit és bírálati szempontjait a pályázati kiírások tartalmazzák!

A pályázatok benyújtásának határideje: 2022. február 4. éjfél

Az ösztöndíj elnyerésének feltételei:

  • Nevesített vállalati/intézményi ösztöndíj esetében annak feltételeit az ösztöndíjat felajánló szervezet közvetlenül határozza meg.
  • A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Tehetsége ösztöndíj odaítélése az ösztöndíjra pályázó hallgatóink tanulmányi/felvételi eredménye alapján, egyértelmű sorba rendezéssel történik. Pontegyenlőség esetén a pályázathoz csatolt dokumentumokban foglaltak alapján történik a bírálat.

Az ösztöndíj mértéke:

Mind a nevesített vállalati/intézményi/alapítványi, mind a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Tehetsége ösztöndíj mértéke minimum a képzés során térítendő önköltség összegének 50%-a, maximum a képzés során térítendő önköltség összegének 100%-a. Felhívjuk hallgatóink figyelmét, hogy a korábbi pályázati időszakoktól eltérően 50%-os támogatás esetén az önköltség első részletét be kell fizetni, a második és a harmadik részletet töröljük majd!

A pályázat benyújtásának módja, további információk:

Pályázni elektronikus formában, a jelentkezési lap kitöltésével, valamint az önéletrajz és a motivációs levél feltöltésével lehetséges.
További információ az osztondij@eco.u-szeged.hu e-mail címen kérhető.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

EcoCamp tábor 2022

Két év kihagyás után, immár kilencedik alkalommal újra megnyitotta kapuit az SZTE Gazdaságtudományi Kar EcoCamp tehetséggondozó tábora, ahol a középiskolás diákok játékos, interaktív formában bővíthetik gazdasági ismereteiket.

Események

Rendezvénynaptár *