szte alma mater weboldal

Csatlakozz az SZTE GTK Alma materhez!

Légy részese Te is ennek a közösségnek, hogy a GTK továbbra is egy család legyen, és maradjon!

Szegeden él egy fa, melynek mélyrenyúló gyökere van, szilárd törzse, szerteágazó ágai, szép virágai és érett termései. Ez a fa a Szegedi Tudományegyetem, annak Gazdaságtudományi Kara, és tagjai, jelenlegi és volt hallgatói, kollégáink. Ez a fa összeköt mindannyiunkat. Ezt a fát mindannyian ismerjük, részei vagyunk, hiszen mi alkotjuk.

A diplomaosztó után a frissen végzettek szétszélednek, és mindenki természetszerűleg éli és építi az életét. Már nem ismerjük meg régi diáktársainkat, hallgatóinkat, nem tudjuk, kik voltak még rajtunk kívül az egyetem hallgatói, és hogy ők most jelenleg merre járnak, mit értek el, hogy hol kamatoztatják az itt megszerzett tudásukat.

Ezért azt a célt tűztük ki, hogy egy csokorba rendezzük régi és jelenlegi diákjainkat, kollégáinkat, hogy egy aktív és hasznos közösség alakuljon ki.

Az SZTE Alma Mater weboldala lehet a víz, ami ezt a csokrot táplálja. Naprakész információkat, aktuális eseményeket a GTK weboldalán kívül ezen az oldalon osztunk meg, és ez az oldal alkalmas arra is, hogy jelenlegi és volt hallgatóink, kollégáink kapcsolódhassanak.

Különös apropó, hogy a Gazdaságtudományi Kar 2024-ben ünnepli megalakulásának 25. évfordulóját, és ez a jubileumi év számos programot kínál majd, mely a GTK Alma mater minden tagja számára érdekes lehet.

Ha még nem vagy tagja az SZTE Alma Mater közösségnek, akkor a következő linken tudsz regisztrálni. https://uniszegedalumni.com/ A csatlakozás díjtalan, és határozatlan időre szól.

Légy részese Te is ennek a közösségnek, hogy a GTK továbbra is egy család legyen, és maradjon!