Ecocamp  --  2024  --  Főoldal

EcoCamp 2024

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara ismét kitárja kapuit és szeretettel várja a nyár folyamán azokat a tehetséges középiskolai diákokat, akik szeretnék megismerni a közgazdaságtan rejtelmeit és egy kis betekintést nyerni Karunk mindennapjaiba.

A tábor időpontja: 2024. július vége

EcoCamp 2019 logó

Ha középiskolásként szeretnél többet megtudni a gazdasági és pénzügyi világról, ráadásul szívesen fejlesztenéd kommunikációs és prezentációs készséged, illetve szívesen töltenél egy hetet jó társaságban egy egyetemen, akkor az EcoCampet nem szabad kihagynod!

Ahogy az előző években is, a táborban való részvétel ingyenes, az étkezés, a szállás, illetve a programok költségeit a szervezők fedezik. Ugyanakkor a programokon való részvétel a termek befogadókapacitása miatt korlátozott, így érdemes minél előbb jelentkezni. A jelentkezés májusban.

Az idei évtől felsőoktatási képzésbe történő jelentkezéskor figyelembe vehető és pluszpontként érvényesíthető a táborban való aktív részvétel. Ennek feltételeiről és a jelentkezők kiválasztási folyamatairól hamarosan feltöltésre kerülnek a tájékoztató anyagok.