Ecocamp  --  2023  --  Program

Program

Az előző évekhez hasonlóan a középiskolás diákoknak lehetőségük nyílik szakmai programokon, szabadidős tevékenységgel kombinált szakmai programokon, valamint szabadidős programokon részt venni, amelyek során nemcsak a gazdasági és üzleti élettel kapcsolatos alapvető ismereteket sajátíthatják el, hanem az ország különböző részeiről érkező tehetséges fiatalokkal is megismerkedhetnek. Továbbá megismerkedhetnek a Karunkon megjelenő képzések sajátosságaival és az adott területek összefüggéseivel.

A programok egyeztetését elkezdtük partner szervezeteinkkel, valamint karunk oktatóival, amelyet várhatóan június végére véglegesítünk. A délelőtti órákban a középiskolások szakmai programokon vehetnek részt, délután pedig könnyedebb szabadidős és szakmai programok keretében ismerhetik meg egymást játékos feladatok során.

Az EcoCamp alatt a fiataloknak csapatokban kell együtt dolgozniuk és a hét során tanultakról és élményekről egy záró előadást tartaniuk pénteken.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

GTK Nyilt nap weblap 2023 dec

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara szeretettel meghívja az érdeklődő diákokat és szüleiket a kari Nyílt Napra 2023. december 18-án, amelyen megismerkedhetnek a 2024/2025-ös tanévben induló gazdasági képzéseinkkel.

Események

Rendezvénynaptár *