Ecocamp  --  2023  --  Főoldal

EcoCamp 2023

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara ismét kitárja kapuit és szeretettel várja a nyár folyamán azokat a tehetséges középiskolai diákokat, akik szeretnék megismerni a közgazdaságtan rejtelmeit és egy kis betekintést nyerni Karunk mindennapjaiba.

A tábor időpontja: 2023. július 24-29.

EcoCamp 2019 logó

Ha középiskolásként szeretnél többet megtudni a gazdasági és pénzügyi világról, ráadásul szívesen fejlesztenéd kommunikációs és prezentációs készséged, illetve szívesen töltenél egy hetet jó társaságban egy egyetemen, akkor az EcoCampet nem szabad kihagynod!

Ahogy az előző években is, a táborban való részvétel ingyenes, az étkezés, a szállás, illetve a programok költségeit a szervezők fedezik. Ugyanakkor a programokon való részvétel a termek befogadókapacitása miatt korlátozott, így érdemes minél előbb jelentkezni. A jelentkezési határidő: 2023. május 31. (szerda).

Az idei évtől felsőoktatási képzésbe történő jelentkezéskor figyelembe vehető és pluszpontként érvényesíthető a táborban való aktív részvétel. Ennek feltételeiről és a jelentkezők kiválasztási folyamatairól hamarosan feltöltésre kerülnek a tájékoztató anyagok.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

GTK Nyilt nap weblap 2023 dec

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara szeretettel meghívja az érdeklődő diákokat és szüleiket a kari Nyílt Napra 2023. december 18-án, amelyen megismerkedhetnek a 2024/2025-ös tanévben induló gazdasági képzéseinkkel.

Események

Rendezvénynaptár *