Hallgatói tudás hasznosítása vállalkozások problémamegoldása érdekében

Oldd meg a vállalkozások problémáit, és közben írj egy szakdolgozatot is!

A program célja, hogy a végzős, gazdálkodási és menedzsment alapszakos hallgatók probléma-megoldási kompetenciáit növeljük, mindemellett népszerűsítve a vállalkozói tevékenységet.

A program során – a program kulcsfontosságú partnere, egyben kezdeményezője, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara segítségével – arra kérjük Csongrád Megye vállalkozásait, hogy fogalmazzák meg azon problémáikat, melyek megoldása a mindennapok rohanó ügymenetében elmarad(t), vagy külön fejlesztési kapacitást igényel.

E problémákat szakdolgozati témaként kínáljuk a továbbiakban a végzős hallgatók számára úgy, hogy munkájukat mind a vállalkozás egy kapcsolattartója, mind az egyetem egy kollégája segíti. A hallgatók és a vállalkozások közös munkáját az egyetem Gazdaságtudományi Kara külön szakszeminárium életre hívásával is segíti, melyben az érintett oktatók további tudásmegosztással, tapasztalatokkal segítik a hallgatók munkáját.

A szakdolgozat elfogadására akkor kerülhet sor, amennyiben annak tartalmát mind a vállalkozás, mind az egyetem megfelelőnek ítéli.

A program mérföldkövei

A program mérföldkövei

Miért jó ez nekem?

 A program előnyei

Ki jelentkezhet?

  • Aki gazdálkodási és menedzsment alapszakos hallgató,
  • aki még nem választott témát, de éppen aktuális,
  • aki már választott témát, de még nincs konkrét feldolgozandó problémája, és szeretne részt venni ebben a programban, hiszen adhat be új témaválasztó lapot.

Kihez fordulhatok segítségért?

A programért felelős résztvevőkhöz a Gazdaságtudományi Kar részéről:

Hogyan tudok jelentkezni?

A vállalkozások által kínált szakdolgozati témák listája ezen az oldalon találod: www.eco.u-szeged.hu/tudas-hasznositas/hallgatoknak/meghirdetett-temak

Küldj egy e-mailt a szakdolgozat@eco.u-szeged.hu e-mail címre a választott szakdolgozati téma címével! Miután jelentkeztél egy témára, vissza fogunk jelezni, hogy milyen további teendőid vannak!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Leginnovatívabb kutatómunka

Az SZTE Innovációs Díj 2021-es pályázatán, a „Leginnovatívabb kutatómunka a bölcsészettudományok és társadalomtudományok területén” kategória díjazottjai között szerepelnek oktatóink.

Friss hírek
2021. június 15.

Események

Rendezvénynaptár *