Bezár

Klubestek

SZTE Marketing Klub Klubest - A marketing ügynökségek kreatív és sötét oldala - 2016. november 23

SZTE Marketing Klub Klubest - A marketing ügynökségek kreatív és sötét oldala - 2016. november 23

2016. november 14.
2 perc

Az SZTE Marketing Klub követező klubestjén a hallgatók betekintést nyerhetnek az ügynökségi lét színfalai mögé. A rendezvény során a MITO kreatív ügynökség alapítója és kreatív igazgatója személyesen fog mesélni a szakmáról, annak lehetőségeiről, előnyeiről és hátrányairól. A klubest címe: „A marketing ügynökségek kreatív és „sötét” oldala”

A klubest meghívott vendége:

Pőcze Balázs, MITO kreatív ügynökség, társalapító, kreatív igazgató

Pőcze Balázs"A Mito egyik alapítója, kreatív igazgatója vagyok. November 23-án arról szeretnék nektek mesélni, hogy szerintem miért jó és miért rossz kreatívügynökségnél dolgozni - és hogy milyen pozíciókat pályáznék meg a helyetekben, ha kedvet kaptatok. Gyertek sokan, kérdezzetek sokat!"

A cég az elmúlt években Magyarország egyik vezető ügynökségévé nőtte ki magát, és a hazai piac mellett már külföldön is vállal megbízásokat. A kidolgozott, mélyreható kutatások és a megannyi tapasztalat a felhasználói élmény fokozása terén, kiemelkedő pozícióba emelte a céget versenytársaival szemben. Mindennek köszönhetően a legkorszerűbb megoldásokat képesek nyújtani partnereik számára, olyan megbízóknak mint a(z): AXN, Telekom, Vodafone, Szerencsejáték Zrt., Wizzair, OTP Bank, E.ON Hungária, Jófogás.hu, FHB Bank és McDonald’s.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk, hiszen az est során remek lehetőségetek nyílik megismerkedni az ügynöki szakma gyakorlati oldalával, és feltehetitek kérdéseiteket, amit Balázs biztosan nagy örömmel megválaszol! ☺

A klubest időpontja:
2016. November 23. 18 óra
A klubest helyszíne:
SZTE Gazdaságtudományi Kar, KO Aula (Szeged, Kálvária sgt. 1.)

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek