PlazmaPont Ösztöndíj – támogatás az értékteremtés jegyében

Interjú az ösztöndíjalapításról.

Miért döntöttek úgy, hogy közgazdász hallgatót szeretnének ösztöndíjjal támogatni?

Fontosnak tartjuk a fiatal tehetségek támogatását, ezért döntöttünk úgy, hogy egy hallgatót segítünk tanulmányai finanszírozásával. Mivel számos egyetemista megfordul nálunk, köztük közgazdász hallgatók is, ezért jó lehetőségnek találtuk, hogy egy fiatal a segítségünkkel és velünk töltsön el egy félévet az egyetemi éveiből.

Melyik a három legfontosabb tulajdonság, amit az ösztöndíjas hallgatóban keresnek?

Amit az ösztöndíjas hallgatónkban keresünk az az alázat, hiszen ez elengedhetetlen a csapatmunka és a hatékony munkavégzés tekintetében. Továbbá kiemelten fontos számunkra az értékteremtésre való hajlam, hiszen a Plazma Pontnál mi is erre törekszünk. Emellett a jó kommunikációs készség és a pozitív szemlélet szintén olyan tulajdonságok, amelyekre mi kiemelt figyelmet fordítunk.

Miért érdemes a hallgatóknak erre az ösztöndíjra pályázni?

Mivel a Plazma Pont egy erős márkát képvisel már Szegeden, ezért szeretnénk az ösztöndíjjal lehetőséget biztosítani egy hallgatónak, hogy belelásson szervezetünk működésébe. Megismerkedhet a marketingtevékenységeinkkel mind offline, mind online formában, emellett a rendezvényeink szervezésében és lebonyolításában is részt vehet, amellyel egyedülálló tapasztalatra tehet szert. A szervezeti működésen túl viszont egy olyan csapat tagjaként tevékenykedhet, amely munkájának eredményeképp beteg embereken segíthet. Cégünk minden kezdeményezéshez pozitívan áll hozzá és igyekszünk minél több karitatív megmozdulást is véghez vinni, melynek érdemeiben az általunk támogatott hallgató is osztozhat.