Four Creation

Four Creation Ösztöndíj – csillogó szemek

Kiket vár egy reklámügynökség?

Miért döntöttek úgy, hogy közgazdász hallgatót szeretnének ösztöndíjjal támogatni?

Véleményünk szerint az üzleti tudás univerzális, minden iparágban szükség van jól képzett közgazdászokra, igaz ez egy reklámügynökség esetében is. Nálunk, a Four Creation-nél is a munkatársak legnagyobb része közgazdász végzettségű, mégis számos, különböző feladatban képesek helytállni. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy kifejezetten az SZTE-re járó közgazdász hallgatókat keresünk, alapítóink mindegyike ezen a karon végzett, ezáltal kialakult egyfajta személyes kötődés, valamint bizalom a kar oktatási színvonala iránt.

Melyik a három legfontosabb tulajdonság, amit az ösztöndíjas hallgatóban keresnek?

Ha ide le lehetne azt írni háromszor, hogy csillogó szemek, akkor lehet, hogy azt írnánk. A lelkesedésen túl, egy hallgató esetében, keressük még a proaktív hozzáállást, valamint a nyitottságot új helyzetekre, fejlődésre, valamint új ismeretekre vonatkozóan. Végül, de nem utolsósorban, fontos számunkra a csapatban való működés képessége, büszkék vagyunk arra a jó hangulatra, ami a vállalatot átjárja, reméljük, hogy az ösztöndíjas hallgató ezt élvezni fogja, sőt, hozzá is tud ahhoz járulni.

Több típusú hallgatót is keresünk, számunkra ugyanannyira fontos egy precíz, analitikus, önálló munkára képes hallgató, mint egy vagány, rendhagyó gondolkodású. Bíztatnánk a hallgatókat, hogy a bölcs internetes cikkekben olvasható „mit mondj magadról egy interjún” betanulása helyett merjék megmutatni nekünk valódi tulajdonságaikat.

Miért érdemes a hallgatóknak erre az ösztöndíjra pályázni?

El szoktuk mondani, hogy nálunk tényleg fiatalos környezet várja az ösztöndíjast, ez számokban kifejezve azt jelenti, hogy az átlagéletkor 24 év. Véleményünk szerint maga a reklámügynökségek világa is csábító lehet egy fiatal számára, a közeg kellően lendületes, változatos és a maga módján egy kissé bohém is. Ezen túlmenően alapítóink közül többen maguk is ösztöndíjasok voltak még az alapképzés során, ismerjük az ösztöndíjprogramban lévő lehetőséget, korábbi, személyes tapasztalatokkal felvértezve tudjuk összeállítani a félév lépéseit, tudjuk úgy formálni a napokat, hogy az minden fél számára hasznos legyen.

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy az ösztöndíjprogramunk személyre szabható, a félév során a lehetséges együttműködési pontokat az ösztöndíjas hallgatóval közösen kívánjuk felállítani, szeretnénk, ha az ő szakmai fejlődéséhez elengedhetetlen, ugyanakkor valós kihívásokkal találkozna.