Tony Kez - Magyarország és a globalizáció

2015. szeptember 8-án Tony Kez, a Magyar-Kanadai Kereskedelmi Kamara és az Archenerg Klaszter alelnöke szakmai előadást tartott "Magyarország és a globalizáció" címmel a Gazdaságtudományi Kar aulájában.

Tony Kez, a Magyar - Kanadai Kereskedelmi Kamara alelnöke - továbbá az ArchEnerg Klaszter kanadai kapcsolatokért felelős alelnöke - szakmai előadást tartott „Magyarország és a globalizáció” címmel 2015.09.08.-án a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán a mesterszakos hallgatóknak. Tony előadásában kitért a kanadai vállalkozásfejlesztéssel és a kanadai – magyar vállalkozásokkal kapcsolatos együttműködési lehetőségekre is.

Tony Kez

Tony kihangsúlyozta Magyarország azon előnyeit, amelyekre véleménye szerint érdemes a jövőben nagyobb hangsúlyt fektetnie az országnak. Legnagyobb előnynek a világszínvonalú magyar gasztronómiát, borokat, termálvizeket, iskolázottságot, csodálatos látnivalókat és a gazdag kultúrát emelte ki. Mindezzel összhangban a turizmus gazdasági kiaknázottságában jelentős potenciált lát.

Tony Kez

Előadásában a vállalkozások külföldi piacra való kijutásáról is beszélt, továbbá a magyar és kanadai vállalkozások együttműködését elősegítő Kamara tevékenységéről és annak eddigi eredményeiről hallhattak a résztvevők. Az előadás végén alelnök Úr kiemelte, hogy a Kamara hogyan tudna segíteni üzleti tapasztalataival mind Kanadában, mind Magyarországon a vállalkozásoknak. A rendezvény a hallgatók kérdéseivel zárult.

A rendezvény az SZTE Gazdaság- és Vállalkozásfejlesztési Központ és a Vállalkozásfejlesztési Klub közös szervezésében valósult meg