Hallgatói klubok

AIESEC

AIESEC
Az AIESEC egy nemzetközi, fiataloknak szóló szervezet, ami a világon több, mint 120 országban nyújt lehetőséget a hallgatóknak. Segítünk, hogy felfedezd és fejleszd a benned rejlő képességeket, készségeket és olyan projektekben vehetsz részt, amelyek pozitív hatással lehetnek a gazdaságra és a társadalomra. Mindeközben célunk, hogy az így megszerzett tudás és élmények segítségével a hallgatók a jövő felelős vezetőivé válhassanak.

A szervezet tagjaként lehetőséged nyílik
• tapasztalatokat szerezni vezetői pozícióban,
• részt venni nemzetközi szakmai gyakorlaton,
• belföldi és külföldi kapcsolatokat építeni,
• az órákon tanult elméleti tudást gyakorlatban megtapasztalni,
• projektek kidolgozásában és megvalósításában tapasztalatot szerezni,
• gyakorolni a különböző tárgyalási technikákat,
• értékes kapcsolati hálót építeni.
Az AIESEC számtalan hallgatóknak szóló rendezvényt is szervez a félévek során, melyek kiváló lehetőséget nyújtanak a tagoknak a rendezvényszervezés terén történő tapasztalatszerzésre.

Felkészítünk a szakmai gyakorlatra
• A szervezet feladatai közé tartozik a szakmai gyakorlati helyek megszerzéséhez kapcsolódóan a hallgatók interjúztatása és az arra történő felkészítésük.
• Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb gyakorlati helyet és a kiválasztás ideje alatt is segítségedre állunk.
• Az AIESEC a hazánkba érkező külföldi hallgatókat is segíti a gyakornoki pozíció megszerzésében.

Mindig is érdekelt, hogy külföldön hogyan állnád meg a helyedet?
A lehetőség itt van, ragadd meg!
Ha felkeltettük az érdeklődésedet vagy kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal! Keresd Khubon Iskhakova-t (khubon.iskhakova@aiesec.net) vagy Szűcs Bencét (bence.szucs@aiesec.net), ha bármi kérdésed lenne, és jelentkezz az aiesec.hu/intern-abroad oldalon!
További információért látogass el az AIESEC oldalára!

MKT - Szegedi Ifjúsági Bizottsága

Az Magyar Közgazdasági Társaság Magyarország egyik legnagyobb hagyományú, legjelentősebb szakmai-tudományos egyesülete. A társaság 1894-es megalakulásától a nemzetgazdaság felemelkedési lehetőségeinek kutatását, a közgazdasági ismeretek terjesztését, a szakmai közélet fejlesztését és a közgazdászok általános érdekeinek képviseletét vállalta feladatául. Mindezt sokféle fórum, előadások, tanfolyamok, szakmai viták, találkozók és vándorgyűlések megszervezésével kívánja elérni.

SZTE Marketing Klub

Az SZTE Gazdaságtudományi Karán szerveződött Marketing Klub a hallgatók ismereteit kívánja olyan témákkal bővíteni, amelyek bemutatására - az idő hiányában - már nincs lehetőség az előadásokon. Közösségi programok, kirándulások, szakestek során a hallgatók nem csak elméjüket csiszolhatják, de jobban megismerhetik egymást.

Vállalkozásfejlesztési Klub

A VF klub célja a VF mesterszak hallgatóinak és a VF mesterszak iránt érdeklődő, alapképzésre járó hallgatók összefogása, szakmai kapcsolatok ápolása, vállalkozói szellem kialakítása, látókörük szélesítése, valamint elhelyezkedésük elősegítése.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

EcoCamp tábor 2022

Két év kihagyás után, immár kilencedik alkalommal újra megnyitotta kapuit az SZTE Gazdaságtudományi Kar EcoCamp tehetséggondozó tábora, ahol a középiskolás diákok játékos, interaktív formában bővíthetik gazdasági ismereteiket.

Események

Rendezvénynaptár *