Bezár
3T Tábor  --  2012  --  Főoldal

2012

3T Tábor

3T Tábor

2014. november 17.
1 perc

Kedves Hallgató!

A legjobbak közé tartozol? Oktatóid kiemelkedő teljesítményűnek találnak? Esetleg demonstrátor is vagy? Ha igen, akkor augusztus 21. és 25. között köztünk a helyed a Tehetség, Tudomány, Team (3T) táborban a Gazdaságtudományi Karon.

A szerencsés résztvevők egy-egy kutatási feladatot oldhatnak meg az egyhetes foglalkozások során 2-4 fős csoportokban, az érdeklődési körnek megfelelően, a tehetséggondozásban és az adott témában jártas oktató irányításával. A munka négy workshopban zajlik: marketing és menedzsment, nemzetközi gazdaság, pénzügy, fenntarthatóság és jólét. Mindezt közös szabadidős elfoglaltságok egészítik ki (vetélkedők, szalonnasütés, bowling).

A táborba oktatói ajánlással lehet bejutni. Mivel összesen 35 hallgatót tudunk fogadni, a tanulmányi eredmény, TDK-munka, demonstrátori munka és motiváció alapján rangsoroljuk a jelentkezőket.

Amire számíthatsz: elméleti ismeretek a szakmai tudás bővítése érdekében; gyakorlati alkalmazáshoz kötődő, konkrét feladatok megoldása és készségfejlesztés; a prezentációs és vitakészség fejlesztése.

A részvétel ingyenes, a lelkesedés kötelező.

Fontosabb dátumok:

2012. július 8.:
kitöltött jelentkezési lap visszaküldése (udvari.beata@eco.u-szeged.hu címre)
2012. július 18.:
visszaigazolás a jelentkezésről
2012. augusztus 21-25.:
3T tábor

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek