Pap Katalin, OTDK Különdíj (2013)

 • Mi/Ki motivált arra, hogy részt vegyél a TDK munkában?
  Az igazat megvallva már a BA-s szakdolgozatomra kapott visszajelzések is motiváltak, majd mesterképzésen a Kutatásmódszertan kurzus keretében is felmerült a TDK, illetve a témám és annak kutatási lehetőségei. Továbbá a barátom is éppen az induláson gondolkodott, ez pedig megerősített abban, hogy én is megpróbáljam.
 • Milyen kétségeid voltak a TDK-írás előtt/alatt?
  Legnagyobb kétségem az volt, hogy képes leszek-e úgy helytállni ahogy én szeretném, elégedett leszek-e a végső munkámmal.
 • Hogyan találtad meg a TDK-témát és témavezetőt?
  Témám a BA szakdolgozatom továbbgondolása volt, így a témavezető már adott volt, hogy kinél szeretném megírni a dolgozatot.
 • Milyen emlékeid maradtak az OTDK-ról? Mi volt a legemlékezetesebb?
  Az OTDK-ról mind pozitív, mind negatív élmények maradtak bennem, bár utóbbiak idővel megszépültek. Az OTDK egy másik városban van, így maga az utazás a többiekkel, a város megismerése szép élmény maradt. Továbbá az egyes szekciókba való bekapcsolódás, az érdekesebbnél-érdekesebb témák, kutatások meghallgatása is hasznos volt. Saját szekciómban érdekes volt látni, hogy attól függetlenül, hogy egy szekcióba vagyunk beosztva, nagyon szerteágazóak a témák. Ebből kifolyólag maradt számomra emlékezetes az egyetlen negatív élményem is. A zsűrielnök ugyanis az egyik téma iránt igen elkötelezett volt, így érezhető volt részrehajlása a bírálatok, prezentációk során.
 • Milyen készségekre tettél szert, melyet a TDK-zás során nyertél, és később, egyetemi tanulmányaid alatt/munkád során tudtad használni?
  Jobban ki tudok állni saját gondolataimért, álláspontomért, akkor is, ha más nem ért egyet vele.
 • Miért ajánlanád másoknak is a TDK-munkában való részvételt?
  Sok munkával jár, de ugyanakkor egy nagy élmény, növeli a teherbíró képességet és a visszajelzések igen pozitív energiákat szabadítanak fel. Maga az OTDK pedig egy szép élmény és nagy buli :).

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

XXIII. Országos Esettanulmány Verseny

A nagy múltra visszatekintő Országos Esettanulmány Verseny Magyarország legkiemelkedőbb esettanulmányi versenye, ahol a hallgatók egy komplex, valós vállalati problémára irányulómegoldásaikon keresztül mérik össze tudásukat.

Események

Rendezvénynaptár *