Főoldal

Kari TDK logó
A Tudományos Diákkör tagjai egy-egy téma lelkes kutatói, akik szakmai karrierjüket és későbbi sikereiket a TDK-hoz hasonló nagy megmérettetésekkel szeretnék megalapozni. A TDK-munka kutatáson alapuló, magas színvonalú tudományos dolgozat megírásával és eredményeinek kari szintű prezentálásával kezdődik, mely az Országos Tudományos Diákköri Konferenciára a belépő. Az OTDK-n való részvétel komoly lehetőség, mely egyrészt a munkaerőpiacon jelent komoly ajánlólevelet, másrészt – ahogy a korábbi évek sikersztorijai mutatják – a TDK-sok a témát folytatva kutatási területük országosan elismert szakérőivé válhatnak.

A kutatás megvalósításában szívesen segítenek a Kar oktatói, de a Kutatóműhely kurzus is a felkészülést segíti. Ha csatlakozni szeretnél a TDK-hoz, bátran jelentkezz a Kutatóműhely-kurzusokra, vagy keresd fel valamelyik oktatót, vagy érdeklődj a tdk@eco.u-szeged.hu e-mail címen.

Nemzeti Tehetség Program logó
Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet logó
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő logó
Emberi Erőforrások Minisztériuma logó
NTP-TDK-13-016

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara mély fájdalommal tudatja, hogy PROF. DR. NAGY LAJOS, professor emeritus, a Közgazdaságtudomány doktora, a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának egykori dékánhelyettese, a Politikai Gazdaságtan, később Közgazdasági Tanszék tanszékvezetője, 2020. március 8-án, életének 94. évében eltávozott közülünk.

Események

Rendezvénynaptár *