Fekete Boglárka, OTDK Különdíj (2013)

Mindig is érdekelt a tudományos világ, így egyértelmű volt számomra, hogy egy országos versenyen is megmérettessem magam. Legfőképpen a kíváncsiság és a tudásvágy hajtott, viszont a legnagyobb motiváció témavezetőm, dr. Pelle Anita támogatása volt. A témaválasztás számomra egyszerű volt, hiszen jogi és gazdasági tanulmányaim során szerzett tudásomat egyszerre kívántam kamatoztatni, így az Európai Unió versenyszabályozása témát választottam. Már maga a témában való kutatás is nagyon érdekes volt, számos új információhoz jutottam, amely kiegészítette az oktatás során szerzett ismereteimet. A TDK és az OTDK során mind a bírálóktól, mind a többi résztvevőtől számos konstruktív észrevételt kaptam, amelyek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy előadói készségeim, tudományos megközelítési módszereim fejlődjenek.

Úgy vélem, hogy az OTDK-n való részvétel és az azt megelőző felkészülési folyamat méltó kiteljesedése volt az egyetemen eltöltött éveimnek, továbbá remélem, hogy sikeres kezdete lehet jövőbeli tudományos tanulmányaimnak.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

XXIII. Országos Esettanulmány Verseny

A nagy múltra visszatekintő Országos Esettanulmány Verseny Magyarország legkiemelkedőbb esettanulmányi versenye, ahol a hallgatók egy komplex, valós vállalati problémára irányulómegoldásaikon keresztül mérik össze tudásukat.

Események

Rendezvénynaptár *