Tanulás határok nélkül

Külföldi képzéslehetőség minden mesterszakosnak Erasmus ösztöndíjjal

A mesterképzésen résztvevők mindegyikének külföldi ösztöndíj áll rendelkezésére a kar európai partnerintézményeinek egyikében. Úgy tölthetnek a hallgatók egy vagy két ösztöndíjjal támogatott szemesztert élvonalbeli egyetemek képzésein, hogy az összehangolt vizsgaidőszakok miatt a szegedi tanulmányok is előrehaladnak.

Double degree – lehet egy diplomával több?

Az angol nyelvű nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszak hallgatói a szegedi tanulmányok kiegészítőiként olasz vagy francia diplomát is szerezhetnek. Két félév Szegeden, két félév Paviában vagy Le Havre-ban az ottani angol nyelvű képzéseken, és a szegedi mellett külföldi diplomával a zsebben indulhatnak a munkaerőpiacon. Nem titok: a partnerintézmények köre 2016-ban újabb két egyetemmel gyarapszik.

Gabi olasz kalandjai

Gabi 10 hónapot tölt Olaszországban, úgyhogy úgy döntött, blogot ír kalandjairól.

Iskolapadból a munkahelyre. Mindennapok Paviában

Fierpasz Flóra (Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás, 2. évfolyam) beszámolója – 2016. február

Klasszikus képzés egzotikus tájakon

Japán, India, Kína – a kar megállapodásainak köszönhetően három egzotikus ország partneregyetemei várják a szegedi közgazdászhallgatókat. A térítésmentes részképzésekhez a kar ösztöndíjat biztosít a kiutazóknak.

Lilla Indiában

Lilla 2017/2018 I. félévi indiai útjáról számol be.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Hetesi Erzsébet

Egy Tolna megyei pici faluban, Majoson születtem, de Baranyában, Mágocson nőttem fel, ott jártam általános iskolába, majd miután megnyertem egy megyei matematika versenyt, középiskolás koromban Pécsre kerültem matematika-fizika tagozatra.

Események

Rendezvénynaptár *