Jelentkezési útmutató

Szerezd meg mesterdiplomád a GTK-n!

Keresztféléves jelentkezés februárban induló mesterképzéseinkre

Folytasd velünk tanulmányaidat!

2020. október 15-től jelentkezhetsz a 2021. februárban induló mesterképzéseinkre. Vegyél részt a mesterképzésekkel kapcsolatos felvételi tájékoztatónkon 2020. november elején (részletek hamarosan weboldalunkon és a GTK Facebook oldalán), ismerd meg a lehetőségeket és tedd fel kérdéseidet a szakfelelősöknek!


Hogyan tudok felvételizni?

Mesterképzésre akkor jelentkezhetsz, amennyiben legkésőbb 2020. januárjáig felsőfokú végzettséget szerzel alapképzésen vagy osztatlan képzésen. A jelentkezés kizárólag a www.felvi.hu-n elérhető, e-felvételi rendszeren keresztül nyújtható be 2020. november 15-ig.


A keresztféléves felvételi eljárással kapcsolatos határidők:


A jelentkezés határideje:

2020. november 15.

Az esetleges kiegészítő eljárási díj befizetésének határideje:

2020. november 15.

A jelentkezés hitelesítésének határideje:
2020. november 20.
Felvételi beszélgetés:
Várhatóan 2020. december közepe. A pontos időpont és a felvételi módja (online vagy személyes jelenlét) később kerül meghatározásra.

Dokumentumpótlási határidő:

2021. január 11.

Ponthatárok várható kihirdetése:

2021. január 25.

Az egyes mesterszakok belépési követelményeiről, a felvételiről és a felvételi pontok számításáról itt találsz tájékoztatást: http://www.eco.u-szeged.hu/oktatas/kepzesek/szint-szerint/mesterkepzesek/mesterkepzesek

A jelentkezés menetéről, a benyújtandó dokumentumokról további információt itt találsz: https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/aktualis/21K_meghirdetes

Jelentkezés szeptemberben induló mesterképzéseinkre

2019. december második felétől lehet jelentkezni a 2020. szeptemberben induló képzésekre. A jelentkezést kizárólag a www.felvi.hu-n elérhető e-felvételi rendszeren keresztül lehet benyújtani 2020. február 15-ig.

A jelentkezés benyújtása

Mesterképzésekre azok jelentkezhetnek, akik legkésőbb 2020 januárjáig felsőfokú végzettséget szereznek alapképzésen vagy osztatlan képzésen.

A jelentkezéseket csak az e-felvételin keresztül lehetséges benyújtani. A jelentkezés menetéről, a benyújtandó dokumentumokról további információt itt talál: https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/felveteli_tajekoztato/FFT_2020K

Az általános felvételi eljárással kapcsolatos határidők

Mesterképzés felvételi tájékoztató a kar aulájában
2020. február 12. 18:00
A jelentkezés határideje:
2020. február 15.
Az esetleges kiegészítő eljárási díj befizetésének határideje:
2020. február 15.
A jelentkezés hitelesítésének határideje:
2020. február 20.
Felvételi beszélgetés:
2020. június 15-16.
Dokumentumpótlási határidő:
2020. július 9.
Ponthatárok várható kihirdetése:
2020. július vége

Az egyes mesterszakok belépési követelményeiről, a felvételiről és a felvételi pontok számításáról itt talál tájékoztatást: http://www.eco.u-szeged.hu/oktatas/kepzesek/szint-szerint/mesterkepzesek/mesterkepzesek

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Hetesi Erzsébet

Egy Tolna megyei pici faluban, Majoson születtem, de Baranyában, Mágocson nőttem fel, ott jártam általános iskolába, majd miután megnyertem egy megyei matematika versenyt, középiskolás koromban Pécsre kerültem matematika-fizika tagozatra.

Események

Rendezvénynaptár *