Hallgatói tudás hasznosítása vállalkozások problémamegoldása érdekében

Oldd meg a vállalkozások problémáit, és közben írj egy szakdolgozatot is!

A program célja, hogy a végzős, gazdálkodási és menedzsment alapszakos hallgatók probléma-megoldási kompetenciáit növeljük, mindemellett népszerűsítve a vállalkozói tevékenységet.

A program során – a program kulcsfontosságú partnere, egyben kezdeményezője, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara segítségével – arra kérjük Csongrád Megye vállalkozásait, hogy fogalmazzák meg azon problémáikat, melyek megoldása a mindennapok rohanó ügymenetében elmarad(t), vagy külön fejlesztési kapacitást igényel.

E problémákat szakdolgozati témaként kínáljuk a továbbiakban a végzős hallgatók számára úgy, hogy munkájukat mind a vállalkozás egy kapcsolattartója, mind az egyetem egy kollégája segíti. A hallgatók és a vállalkozások közös munkáját az egyetem Gazdaságtudományi Kara külön szakszeminárium életre hívásával is segíti, melyben az érintett oktatók további tudásmegosztással, tapasztalatokkal segítik a hallgatók munkáját.

A szakdolgozat elfogadására akkor kerülhet sor, amennyiben annak tartalmát mind a vállalkozás, mind az egyetem megfelelőnek ítéli.

A program mérföldkövei

A program mérföldkövei

Miért jó ez nekem?

 A program előnyei

Ki jelentkezhet?

  • Aki gazdálkodási és menedzsment alapszakos hallgató,
  • aki még nem választott témát, de éppen aktuális,
  • aki már választott témát, de még nincs konkrét feldolgozandó problémája, és szeretne részt venni ebben a programban, hiszen adhat be új témaválasztó lapot.

Kihez fordulhatok segítségért?

A programért felelős résztvevőkhöz a Gazdaságtudományi Kar részéről:

Hogyan tudok jelentkezni?

A vállalkozások által kínált szakdolgozati témák listája ezen az oldalon találod: www.eco.u-szeged.hu/tudas-hasznositas/hallgatoknak/meghirdetett-temak

Küldj egy e-mailt a szakdolgozat@eco.u-szeged.hu e-mail címre a választott szakdolgozati téma címével! Miután jelentkeztél egy témára, vissza fogunk jelezni, hogy milyen további teendőid vannak!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Hetesi Erzsébet

Egy Tolna megyei pici faluban, Majoson születtem, de Baranyában, Mágocson nőttem fel, ott jártam általános iskolába, majd miután megnyertem egy megyei matematika versenyt, középiskolás koromban Pécsre kerültem matematika-fizika tagozatra.

Események

Rendezvénynaptár *