Hírlevélre feliratkozás

Kedves Hallgatók, Oktatók és Marketing Szakemberek!

Az SZTE Marketing Klub célja, hogy olyan témákat mutasson be a klubesteken, amelyek nagy érdeklődésre adhatnak számot mind hallgatók, mind pedig vállalati szakemberek körében. Továbbá fontosnak tartjuk, hogy olyan hírekről tájékoztassuk az érdeklődőket, amelyek fontosak lehetnek hallgatók ismereteinek bővítése során. Ezen törekvéseink érdekében elindítottuk havi rendszerességgel megjelenő hírlevelünket, amelyben tájékoztatjuk a címzetteket a közelgő rendezvényeinkről, valamint olyan marketing vonatkozású hírekről, amelyek széles közönséget érinthetnek. Amennyiben nem szeretnétek lemaradni rendezvényeinkről és aktuális hírekről, akkor iratkozzatok fel hírlevelünkre az alábbi rövid űrlap kitöltésével!

Annak érdekében, hogy tartalom mindenképp célba érjen, ne felejtsétek el beállítani a marketingklub@eco.u-szeged.hu címet megbízható feladóként a levelezőrendszeretekben. Ezzel elkerülhetitek, hogy a hírlevelünk esetleg a spam mappába vagy a promóciók közé "tévedjen" :)

Hírlevélre feliratkozás
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Az SZTE GTK július 2-án rendezte volna meg a hagyománynak tekinthető diplomaosztó ünnepségét a József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A járványhelyzet azonban gátat szabott a rendezvénynek és a végzett közgazdászok méltó módon történő elbúcsúztatásának egyaránt.

Események