Ösztöndíj információk

Ösztöndíjban részesülhet az a hallgató:

  • aki a 2018-as, a 2019-es, a 2020-as vagy a 2021-es nyári felvételi eljárásában nappali tagozaton nyert felvételt a Gazdaságtudományi Kar által meghirdetett alapszakra,
  • aki pályázatot nyújt be az ösztöndíj elnyerése érdekében, és
  • aki jelenleg önköltséges finanszírozási formában végzi tanulmányait.

Az egyes ösztöndíjak pályázati feltételeit és bírálati szempontjait a pályázati kiírások tartalmazzák!

A pályázatok benyújtásának határideje: 2021. szeptember 6. dél

Az ösztöndíj elnyerésének feltételei:

  • Nevesített vállalati/intézményi ösztöndíj esetében annak feltételeit az ösztöndíjat felajánló szervezet közvetlenül határozza meg.
  • A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Tehetsége ösztöndíj odaítélése az ösztöndíjra pályázó hallgatóink tanulmányi/felvételi eredménye alapján, egyértelmű sorba rendezéssel történik. Pontegyenlőség esetén a pályázathoz csatolt dokumentumokban foglaltak alapján történik a bírálat.

Az ösztöndíj mértéke:

Mind a nevesített vállalati/intézményi/alapítványi, mind a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Tehetsége ösztöndíj mértéke minimum a képzés során térítendő önköltség összegének 50%-a, maximum a képzés során térítendő önköltség összegének 100%-a. Felhívjuk hallgatóink figyelmét, hogy a korábbi pályázati időszakoktól eltérően 50%-os támogatás esetén az önköltség első részletét be kell fizetni, a második és a harmadik részletet töröljük majd!

A pályázat benyújtásának módja, további információk:

Pályázni elektronikus formában, a jelentkezési lap kitöltésével, valamint az önéletrajz és a motivációs levél feltöltésével lehetséges.
További információ az osztondij@eco.u-szeged.hu e-mail címen kérhető.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Hetesi Erzsébet

Egy Tolna megyei pici faluban, Majoson születtem, de Baranyában, Mágocson nőttem fel, ott jártam általános iskolába, majd miután megnyertem egy megyei matematika versenyt, középiskolás koromban Pécsre kerültem matematika-fizika tagozatra.

Események

Rendezvénynaptár *