Nyitóoldal

„Marketing megújulás” - Marketing Oktatók Klubja 20. Konferenciája
2014. augusztus 28-29.

Immár huszadik alkalommal kerül megrendezésre a Marketing Oktatók Klubjának éves konferenciája, melynek 2014-ben ismét Szeged, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara ad otthont. A Magyar Tudományos Akadémia Marketingtudományi Albizottsága valamint a Magyar Marketing Szövetség támogatásával 2014. augusztus 28-29. között „Marketing megújulás” címmel megrendezésre kerülő konferencia célja a hazai marketing oktatás és kutatás folyamatos fejlődésének, valamint a marketing oktatók és kutatók találkozásának, eszmecseréjének elősegítése.

A huszadik rendezvény várhatóan egyben az első is, amelyet az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért nevében szervez meg ez az összetartó közösség, s ez a szervezeti megújulás is jól jelképezi a tudományágunk területén végbemenő változásokat.

A változás mindennapossá vált a gazdasági élet szereplőinek életében, s különösen igaz ez a folyton megújulni akaró és kényszerülő marketingre. A hazai és nemzetközi, vagy B2C és B2B, illetve a profitorientált és nonprofit piacokon egyaránt új trendek születésének lehetünk tanúi, amelyek a kutatás, stratégiaalkotás, márkázás, kommunikáció, értékesítés stb. területén alkalmazott eszközök és elvek átalakulásához vezetnek (vagy éppen ebből fakadnak). A konferencia plenáris és szekcióülésein tehát ezt a változó világot és ennek a szűken vett szakmánkra, a marketing oktatására és kutatására gyakorolt hatásáról cserélhetnek eszmét az érdeklődők.

A konferenciára szeretettel hívunk és várunk minden olyan kollégát (PhD hallgatót, egyetemi/főiskolai oktatót, kutatót, középiskolai tanárt és gyakorló szakembert), aki elméleti és gyakorlati eredményeit, esettanulmányokat, új módszereket mutat be, illetve oktatási tapasztalatait szeretné közzétenni.

A PhD hallgatók kutatási előmenetelének támogatására a nulladik napon, ún. PhD kollokvium kerül megszervezésre. A résztvevő doktorjelöltek az előzetesen leadott vitaanyaguk, kutatási tervük prezentálását követően a vitában az adott tématerület vezető hazai kutatóitól kapnak értékelést, javaslatokat, támogatást.

Kapcsolat és további információ

Dr. Révész Balázs
szervező
mok2014@eco.u-szeged.hu

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Hetesi Erzsébet

Egy Tolna megyei pici faluban, Majoson születtem, de Baranyában, Mágocson nőttem fel, ott jártam általános iskolába, majd miután megnyertem egy megyei matematika versenyt, középiskolás koromban Pécsre kerültem matematika-fizika tagozatra.

Események

Rendezvénynaptár *